Merhaba,
ECS Web Site > G31T-M7 (V1.0)
Masaüstündeki bir klasöre ZIP'i çıkarıp AFUWIN ile Windows üzerinden güncelleştirin. Disketsiz güncelleştirebilirsiniz bu şekilde.
Merhaba,
Şimdi ben en kolayından kasayı açtım. BİOS dediğimiz siyah kartın üzerinde aynen şöyle yazıyordu,
686
AMIBIOS
1999©
ED29
1 9 1 4
Anakartın markası ECS ELİTEGROUP
Bu bilgilere göre bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Dipnot: Bu işlemler disket olmadan olmuyor mu veya başka türlü olabilir mi?
Eğer 10/100 Ethernet kartı kullanıyorsan bunu;
Eğer Gigabit 10/100/1000 ethernet kartı kullanıyorsan bunu;
İndireceksin.
Uygun olanı indirdikten sonra bunu da indir;
Verdiğim Son linkdekini indirdikden sonra işletim sistemin hangisi ise o klasörde ki afuwin olanı aç, Açtıktan sonra Open tıklayıp ilk başda verdiğim ethernet kartı hangisi ise indirdiğin dosya içinde ki rom dosyasını seçin ve altta gördüğün resimde Block option yazan yerleri işaretle. Cmos option da "Load Current Optional" Seç. Miscellaneous yazan yerde, "Do not check Rom ıd Seç" ve flash yazana tıkla.
Fark etmez sorun yok o şekilde de Flash'a basıp güncelleyebilirsin. "Load ROM files optimal " Olan'a da basabilirsin. Eğer optimalllerden birini seçmeyip basarsan bilgisayar açılırken Biosa girip optimal default yapmanda geçerlidir.
O zaman şunu dene, Forumda usb booatable etme araştır uygula ve Afuwın rar'ının içinde bulunan Afudos klasöründe ki dosyaları usb belleğe atıp biosdan boot edip 98 ekranı geldiğinde "AFUDOS 100225S.ROM /p /b /n /c /x" yazıp enter'a bas ve default edip tekrar sistemi aç. Ethernet kartının 10/100 olduğuna eminsen indirdiğin bios doğru.
O zaman şunu dene, Forumda usb booatable etme araştır uygula ve Afuwın rar'ının içinde bulunan Afudos klasöründe ki dosyaları usb belleğe atıp biosdan boot edip 98 ekranı geldiğinde "AFUDOS 100225S.ROM /p /b /n /c /x" yazıp enter'a bas ve default edip tekrar sistemi aç. Ethernet kartının 10/100 olduğuna eminsen indirdiğin bios doğru.