ECS G31T-M7 Sistem Ne Kadar Eder?

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bayağı uzun süredir -7 yıl kadar- kullandığım sistemimden sonunda kurtuldum ve yeni bir sistem aldım. Aklımda şöyle bir düşünce var, şimdi ben bu eski sistemimi 300 400 TL'ye satabilir miyim?

Özellikleri şu şekilde :
Anakart : ECS G31T-M7
RAM : 2 GB
İşlemci : Tam modelini hatırlamıyorum intel pentium serisi.
Ekran kartı : ASUS EAH 4350.
Harddisk : Eğer alıcı bulabilirsem harddiski alıcının kendi alması gerek içinden harddiski çıkaracağım.

Ayrıca yanında 18,5'' LG monitör de vereceğim.

Ne dersiniz, alıcı bulabilir miyim 300-400 TL'ye?

Edit : Çöp, kim alır vb. diyecekler hiç yazmasın. Maddi durumu kötü olup idarelik bir sistem arayanlar için satmayı düşünüyorum gündelik işler kolaylıkla halledilebiliyor. (Ofis programları vb.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim şu yöndedir. Bilgisayarı ve monitörü 300-400 TL ye satabilir misin bilmiyorum ama , bence bilgisayarın alıcısı çıkmaz ama sıfır 18.5" monitör şimdi en ucuzu 230 TL o yüzden monitörü tek başına 150 TL- 175 TL aralığında ilan ver derim. Ama istersen şu şekilde de yapabilirsin. Bilgisayarı ve monitörü 300-400 TL arsına ilan verip birde monitörü tek başına 150-175 TL arasında ilan verebilirsin tabi fiyatlar sana kalmış benim önerim budur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı