ECS G31T-M7 V1.0 Mac OS X Mavericks Kurmak

• Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.306
Makaleler
9
Selamlar. Şu Mac'i çok merak ediyorum. Bu yüzden Mac kurmaya karar verdim. Öncelikle donanımımı yazayım.

Donanım:

• ECS G31T-M7 V1.0 (En güncel BIOS yüklü)
  • Intel Pentium E2180 2.00 GHz.
  • Sapphire HD 5570 (Turks LE)
  • Seagate ST1000DM003 1 TB 7200RPM+ Maxtor DiamondMax21 160GB 7200RPM
  • 1 GB DDR2 RAM
  • DVD Writer

Şimdi gelelim istisnaya.

1- Öncelikle, USB girişlerim USB 1 hızında çalışıyor nedense. Windows'ta USB 2 çalışıyor. Bu yüzden DVD ile başarmam gerek bazı şeyleri.

2- Ayrıca şu an Windows 8.1 ile ufak bir sorun yaşadığım için Windows 7 kurulu. Pek uğraşmak istemedim :D

3- Dual Boot yapacağım. Windows 8.1 ile yapmak istiyorum.

4- 1 TB HDD'm 2'ye bölünmüş halde. 100 GB + 831 GB. 160'lık ise bomboş. 831 GB'lık Partition'a zarar gelmemesi gerek.

Özellikle Recep abinin ve diğer OS X hayranlarının yardımı ile, bu işi başarmak istiyorum. USB ile çalışamayacağım için, rehberler ile sorun yaşadım. Adım adım yardım edecek olursa sevinirim. Konuyu sürekli güncelleyeceğim.

Şu rehber ile yola başlıyorum. Hata,sorun ve merak ettiğim şeyleri buradan yazacağım.

Mac OS X Mavericks USB Kurulum İmajı | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme: USB ile halletmek zorundayım. Her ne kadar yavaş olursa olsun.

Yalnız hata alıyorum.

Install Mac OS X from USB'ye basıyorum, Loading Drivers yazıyor ve noktalar çıkmaya başlıyor. Aynı rehberde olduğu gibi. Fakat 6.satırdan sonra 10-15 yıldız oluşup sistem Reboot ediyor. DSDT problemim mi var dersiniz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı