ECS G31T-M7 Windows 8 chipset driver

İsmail Budak

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve ilk konumu şimdi açıyorum. Ben masaüstü bilgisayarıma forumda verilen windows 8.1 ' i yükledim fakat bilgisayarım exper marka , anakartım ECS g31t-m7. Ecs'nin sitesine girdim fakat benim anakartım için win8 driver'ı yok. Zaten bilgisayar ekran kartını felan kendisi güncelleyip halletti bi ses driver ı kalmıştı onuda anakartımın windows 7 için olanı mevcuttu onu yükledim. ''Uyumluluk sorununu giderme'' menüsü ile ve halllettim şuan çalışıyor sorunsuz. Dogrumu yaptım bilmiyorum asıl sorum chipset yüklemedim. Driver yok. win7 için olanınıda yüklemek istemedim. Dogrumu yaptım hatalı bir kararmı verdim bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyayı masaüstüne indir. Başlata çalıştır yaz ve ac. Sonrada calıştırdaki boşluga bu dosyayı sürükle ve bir bosluk bırakıp -overall yazıp enterle. En açık şekilde yazdım. Umarım anlamışsındır:)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı