Merhaba arkadaşlar.
Bır arkadaşımın bilgisayari virüs bulaşmış ve format atacağız boot menüye bir türlü göremedim marka Exper anakart ECS G31T-M9. Bilgisayari çalıştırinca hemen Windows başlatılıyora geliyor. PC Windows 7.
Fast Boot gibi bir özelliği var mı pek bir bilgim yok ama Eğer öyle bir özelliği var ise o dediğin şeyi yapar. Ben de biosa giremiyordum Fast Boot aktif olduğu için kapatınca düzelmişti.
Biosa girdim ve oradan advanced setupa girdim orada 1st boot device var orada hddnin ismi yazıyor altta 2st boot device var orada da cdrom un ismi yazıyor 1stye cdromu alsam F10 yapsam cdden başlatır mi?
Biosa girdim ve oradan advanced setupa girdim orada 1st boot device var orada hddnin ismi yazıyor altta 2st boot device var orada da cdrom un ismi yazıyor 1stye cdromu alsam F10 yapsam cdden başlatır mi?
Teşekkürler formatı attım dediğim gibi ilk BIOS'a girdim oradan advanced setupa girdim orda 1st ye CD romu aldım ve F10 yapıp yeniden başlattım ardından gerisi geldi zaten. Teşekkürler
Teşekkürler formatı attım dediğim gibi ilk BIOS'a girdim oradan advanced setupa girdim orda 1st ye CD romu aldım ve F10 yapıp yeniden başlattım ardından gerisi geldi zaten. Teşekkürler