ECS G31TM-7 sistem yükseltme

Bütçe
1250
Makaleler
7
Yer
Konya
Merhaba arkadaşlar. Elimde ilkokul yıllarımdan kalma masaüstü bilgisayarım var. ECS G31TM-7 anakart, 4 GB RAM 667MHz, E7400 işlemci ve Radeon HD4670 ekran kartı var. Bu haliyle League of Legends'i ve PUBG Lite'ı çok rahat oynuyorum (60FPS sabit). Bilgisayarımı az çok popüler ve güncel oyunları oynatacak düzeye getirmek istiyorum. DDR2 2x4GB RAM linkteki RAM'leri alsam bir problem yaşar mıyım? QUAD işlemci alıp OC yapma düşüncem var ama soğutucu ve PSU konusunda pek bir bilgim yok. Şu anda kullandığım işlemci stok fanıyla 3.6 GHz OC’li kullanıyorum. RX550 4GB sizce nasıl bir karttır ve bu şekilde topladığım bir sistemde güncel oyunları oynayabilir miyim? Önerileriniz benim için çok önemli. Bütçeye göre yeni bir anakart da önerebilirsiniz ama kur malum, yeni bir sistem kurmak mümkün değil. En azından 1 yıl daha idare etsin yeter diyorum. Üniversitem seneye bitiyor. İşimi elime alınca çok kaliteli bir bilgisayar toplayabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı