Ege001 Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Bilgisayara format atacağım. USB'im hazır ancak bu konularda amatör olduğum için nasıl boot menu'ye gireceğimi bilmiyorum.
Bilgisayara format atacağım. USB'im hazır ancak bu konularda amatör olduğum için nasıl boot menu'ye gireceğimi bilmiyorum.
Çözüm GFYT 23 Nisan 2024 Ege001 dedi: Bilgisayara format atacağım. USB'im hazır ancak bu konularda amatör olduğum için nasıl boot Menu'ye gireceğimi bilmiyorum. Eki Görüntüle 2176540 Genişletmek için tıkla... Advanced setup menüsüne gir oradan boot device kısmından USB'yi ilk sıraya al ve yeniden başlat.
Ege001 dedi: Bilgisayara format atacağım. USB'im hazır ancak bu konularda amatör olduğum için nasıl boot Menu'ye gireceğimi bilmiyorum. Eki Görüntüle 2176540 Genişletmek için tıkla... Advanced setup menüsüne gir oradan boot device kısmından USB'yi ilk sıraya al ve yeniden başlat.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.975 Makaleler 1 Çözümler 560 23 Nisan 2024 #2 Ege001 dedi: Bilgisayara format atacağım. USB'im hazır ancak bu konularda amatör olduğum için nasıl boot Menu'ye gireceğimi bilmiyorum. Eki Görüntüle 2176540 Genişletmek için tıkla... Advanced setup menüsüne gir oradan boot device kısmından USB'yi ilk sıraya al ve yeniden başlat. Artı 0 Eksi Çözüm
Ege001 dedi: Bilgisayara format atacağım. USB'im hazır ancak bu konularda amatör olduğum için nasıl boot Menu'ye gireceğimi bilmiyorum. Eki Görüntüle 2176540 Genişletmek için tıkla... Advanced setup menüsüne gir oradan boot device kısmından USB'yi ilk sıraya al ve yeniden başlat.
KS KS Ege001 Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: Advanced setup menüsüne gir oradan boot device kısmından USB'yi ilk sıraya al ve yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Advanced setup menüsüne gir oradan boot device kısmından USB'yi ilk sıraya al ve yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim