Ekran kartını RAM slotuna takmıyorsun ki. Bellek ile ekran kartı bildiğiniz üzere farklı slotlara takılırlar. İkisinin kullandığı veri yolları birbirleri ile çok farklıdır. Yani DDR 2 anakarta DDR 5 ekran kartı takabilisin, evet. Fakat Bios'u bir güncelle derim. Anakart çok eski olduğu zaman chipset sorun çıkartabiliyor.
Ekran kartını RAM slotuna takmıyorsun ki. Bellek ile ekran kartı bildiğiniz üzere farklı slotlara takılırlar. İkisinin kullandığı veri yolları birbirleri ile çok farklıdır. Yani DDR 2 anakarta DDR 5 ekran kartı takabilisin, evet. Fakat Bios'u bir güncelle derim. Anakart çok eski olduğu zaman chipset sorun çıkartabiliyor.
Teşekkür ederim. Takdım dünden itibaren kullanıyorum bir sorunum var iyi güzel kullanıyorum 1 2 saat sonra ekran donuyor öyle kalıyor bilgisayara reset atıyorum düzelmiyor arkadan fişi çekip takınca gene düzelmedi ekran kartının mavi kablosunu çıkarttım ve anakartın kendi ekran kartına taktım çalıştırdım sonra tekrar reset attım bu sefer harici taktığım ekran kartına taktım kabloyu düzeldi. Bu sürekli olucak mı? Neden oluyor? Biliyor musunuz?