Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #1 RAM 10GB 1666MHZ İşlemci i5 3570S Anakartımda özelliklere geldiğimde System BIOS'a baktığımda UEFI destekliyor diyor. Bu anakarta UEFI BIOS kurabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Anakartımda özelliklere geldiğimde System BIOS'a baktığımda UEFI destekliyor diyor. Bu anakarta UEFI BIOS kurabilir miyim?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #2 UEFI BIOS'tan kastınız UEFI OS kurmak ise evet kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #3 364809 dedi: UEFI BIOS'tan kastınız UEFI OS kurmak ise evet kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS'un UEFI olması direk UEFI OS'un ne anlama geldiğini bilmiyorum, Rufus'tan flasha Windows 10'u atarken UEFI kısmını seçtim sadece. Artı 0 Eksi
364809 dedi: UEFI BIOS'tan kastınız UEFI OS kurmak ise evet kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS'un UEFI olması direk UEFI OS'un ne anlama geldiğini bilmiyorum, Rufus'tan flasha Windows 10'u atarken UEFI kısmını seçtim sadece.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #4 Moltreach dedi: BIOS'un UEFI olması direk UEFI OS'un ne anlama geldiğini bilmiyorum, Rufus'tan flasha Windows 10'u atarken UEFI kısmını seçtim sadece. Genişletmek için tıkla... OS işletim sistemi demektir. Doğru olanı yapmışsınız yalnız ECS H81 kullanıyorum ve BIOS default olarak legacy modda oluyor. İşletim sisteminin kurmadan önce bir kontrol edin, BIOS da boot sekmesinde gözükecektir. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: BIOS'un UEFI olması direk UEFI OS'un ne anlama geldiğini bilmiyorum, Rufus'tan flasha Windows 10'u atarken UEFI kısmını seçtim sadece. Genişletmek için tıkla... OS işletim sistemi demektir. Doğru olanı yapmışsınız yalnız ECS H81 kullanıyorum ve BIOS default olarak legacy modda oluyor. İşletim sisteminin kurmadan önce bir kontrol edin, BIOS da boot sekmesinde gözükecektir.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #5 364809 dedi: OS işletim sistemi demektir. Doğru olanı yapmışsınız yalnız ECS H81 kullanıyorum ve BIOS default olarak legacy modda oluyor. İşletim sisteminin kurmadan önce bir kontrol edin, BIOS da boot sekmesinde gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Legacy i ne olarak değiştirmem gerekli? Artı 0 Eksi
364809 dedi: OS işletim sistemi demektir. Doğru olanı yapmışsınız yalnız ECS H81 kullanıyorum ve BIOS default olarak legacy modda oluyor. İşletim sisteminin kurmadan önce bir kontrol edin, BIOS da boot sekmesinde gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Legacy i ne olarak değiştirmem gerekli?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #6 Moltreach dedi: Legacy i ne olarak değiştirmem gerekli? Genişletmek için tıkla... UEFI ile değiştirmeniz lazım. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Legacy i ne olarak değiştirmem gerekli? Genişletmek için tıkla... UEFI ile değiştirmeniz lazım.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #7 364809 dedi: UEFI ile değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim sonunda o 2000'den kalan ekrandan kurtulucam. 364809 dedi: UEFI ile değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Ben legacy diye bir yer göremedim ya normal BIOS olarak boot ettim. Son düzenleme: 4 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
364809 dedi: UEFI ile değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim sonunda o 2000'den kalan ekrandan kurtulucam. 364809 dedi: UEFI ile değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Ben legacy diye bir yer göremedim ya normal BIOS olarak boot ettim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #8 Moltreach dedi: Ben legacy diye bir yer göremedim ya normal BIOS olarak boot ettim. Genişletmek için tıkla... Boot ettiyse zaten UEFI moddadır o zaman. Üstten işletim sistemi kısmını manuele alıp öyle değiştirilebiliyor orası. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Ben legacy diye bir yer göremedim ya normal BIOS olarak boot ettim. Genişletmek için tıkla... Boot ettiyse zaten UEFI moddadır o zaman. Üstten işletim sistemi kısmını manuele alıp öyle değiştirilebiliyor orası.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #9 364809 dedi: Boot ettiyse zaten UEFI moddadır o zaman. Üstten işletim sistemi kısmını manuele alıp öyle değiştirilebiliyor orası. Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'um çok farklı sanırım benim flashı UEFI olarak takıp boot edemıyorum Windows 10 yine MBR olarak yazdırıyorum mecbur. Artı 0 Eksi
364809 dedi: Boot ettiyse zaten UEFI moddadır o zaman. Üstten işletim sistemi kısmını manuele alıp öyle değiştirilebiliyor orası. Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'um çok farklı sanırım benim flashı UEFI olarak takıp boot edemıyorum Windows 10 yine MBR olarak yazdırıyorum mecbur.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 4 Temmuz 2022 #10 Moltreach dedi: Hayır BIOS'um çok farklı sanırım benim flashı UEFI olarak takıp boot edemıyorum Windows 10 yine MBR olarak yazdırıyorum mecbur. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden fotoğraf atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Hayır BIOS'um çok farklı sanırım benim flashı UEFI olarak takıp boot edemıyorum Windows 10 yine MBR olarak yazdırıyorum mecbur. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden fotoğraf atabilir misiniz?