ECS H61-H2 M2 Anakartın Yanması

Oyunbirhobby

Hectopat
Daha fazla  
Evet dostlar, bilgisayarim oyun oynarken kilitlendi ve reset atınca bir daha açılmadı. Acmaya uğraştım mavi ekran verdi, bunun üzerine Windows 10'u usb bellekten onarmayi denedim ama sonuç alamadım. Daha sonra format atmak istedim kurulum aşamasında %90'larda bozuk dosya hatası verdi, tekrar denedim yine hata verdi. Daha önceleri System32 ile alakali hata verip açılmaz hale geldi iki üç defa ancak format atip duzeltmiştim. Şimdi ise format atamiyorum ve son format atarken verdigi hata "...trail.txt" şeklinde bir dosyanın bozuk veya yüklenemiyor olmasıydi, dosyanın ismini net hatırlayamadım. Windows 10 kurmak için kullandiğım usb bellek mi bozuk ? Anakart mı yandı ? Bu sorular kafamı kurcalıyor, durduğu yerde usb belleğe bişey olmayacağını düşünüyorum. Kapasitorleri şişmiş görünmüyor ancak çok hafif koku var. Anakartın markasi ESC H61-H2 M2. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı