İkisi arasında kaldım. Sizin bu fiyatlar aralığında önerileriniz var mı? Ve Benim şu anki RAM'im buna benzer arasında pek fark yok: RAM: Elixir 4GB DDR3 PC3-10600 (M2F4G64CB8HB5N-CG) O 2 linkteki RAM'lerden birini alıp 12 GB yapmayı düşünüyorum. Voltaj değeri 1.50 yazıor sitede aşağıda benim RAM'i vereceğim görselde pek belli olmuyor yazılar. Voltaj değeri problem olur diyorlar doğru mu? Ve siz bi bakar mısınız? Bir slotta 4GB diğer slota 8GB RAM olacak yani üsttekilerden satın aldığımda Bir slot MAX. kaç GB destekliyor gibi bir şeyler gördüm onlar nedir problem yaratır mı? Anakartımdaki her bir rAM slotu kaç GB desteklediğine nereden bakabilirim? Ve son olarak soğutuculu RAM alın diyorlar siz üstteki 2 RAM'i önerir misiniz? Veya bu bütçe aralığında önerebileceğiniz daha iyileri var mı? Yardım ve önerilerinizi beklemekteyim.
İşlemcim Intel[R] Core [TM]i3-2130 CPU @ 3.40 GHz 3.40 GHz
Sahibinden'de 200-300 TL ye 2. el ama temiz 1155 pin ASUS, MSI, ASROCK marka anakartlar bulabilirsiniz ayriyetten 2 RAM de aynı gibi duruyor ben bir fark göremedim.
Sahibinden'de 200-300 TL ye 2. el ama temiz 1155 pin ASUS, MSI, ASROCK marka anakartlar bulabilirsiniz ayriyetten 2 RAM de aynı gibi duruyor ben bir fark göremedim.
Sağolun, Ben anakart almak istemedim sadece ram almak istiyorumda bu 2 sinden hangisini almalıyım sizce? Görsel olarak daha iyi görünüorya mavi rami almayı düşünüyorum. Ram alırken neye dikkat edilmeli Ve konuda belirttiğim Voltaj değerini WB. açıklarmısınız.