Bu RAM'ler arasında fark var mı? Ve attığım anakarta bir bakar mısınız? Bu 3 RAM de uyumlu mu? Almak istediğim sitedeki destek ekibi takviye olmayabilir dedi. Takviye için bu RAM'in aynısından bulmalısınız dedi doğru mu arkadaşlar? İşlemcim: i3-2130. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
''Hocam çift kanal RAM kullanmak için aynı marka olmasına gerek yok. 1333 MHz ve CL değeri aynı olan RAM taksan sıkıntısız çalışır''. Böyle bir yorum gördüm, Bu doğrumu aynı marka WB. olmasına gerek yok mu? Dual channel için.
Aynı marka olmasına gerek var diye biliyorum, bu zamana kadar hep öyle yaptım ama denemenizi yine de tavsiye etmem, eğer farklı marka bir ram alacaksanız. 133 MHZ değil de 1333 MHZ diye düşünüyorum
Aynı marka olmasına gerek var diye biliyorum, bu zamana kadar hep öyle yaptım ama denemenizi yine de tavsiye etmem, eğer farklı marka bir ram alacaksanız. 133 MHZ değil de 1333 MHZ diye düşünüyorum
Pardon 133 MHZ demişim 1333 MHZ olacak, Suanki ramim üstte yazıor ilk seçenektede almak istediğim ram mevcut, Bir problem oluşur mu? 12 GB olur mu sorunsuz bir şekilde.?