ECS H61H2-M17 ve GTX 1050 Ti Sistem Çalışmıyor

Önce atmış olduğum rehberi okuyun. Forumda konu açabiliyorsanız bu işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Ben o rehberi forumda konu açmadan önce okudum zaten? Okumadan söylediğim ne malum? Size danışarak yönelttiğim soru o işlemlerin parça gerektirmeden evde yapılabilip yapılamayacağı ile ilgili net bir fikrim olmadığı için bu doğrultuda.. Bilginiz doğrultusunda yanıtlarsanız mutlu olurum, amacım sizi yormak değil.

Son düzenleme:
Aşamalarda zorlandığınız yer olursa bu rehber niteliğindeki video size yardımcı olacaktır. Sadece anakart modeli farklı yapacağınız işlem hemen hemen aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekstradan ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim, deneyeceğim. ☺

BIOS update yaparken elektrik kesintisi vb şeyler olursa anakartın bozulabilir. Ama bu korkman gereken bir şey değil, 1155 soket anakartlar 150tl civarına satılıyor zaten, çok önemsemene gerek yok bence. Servise versen senden okadar para alacaklar

Bu işlemde tehlikeli olduğunu biliyorum elektrik k. vs gibi durumların, yalnız bu jumper parçasını kasa içinde anakartta normalden bulamadım ben nasıl güncelleyeceğim?

İlla jumpere gerek yok. Alüminyum folyoyu top şeklinde yapıp jumperin arasına çıkmayacak şekilde sıkıştırmanız bile yeterli.

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ME güncellemesini yaptım ve yaparken jumper değil Seyhoo senin dediğin gibi alüminyum folyo kullandım ve jumper kısımlarını öyle geçtim ardından siteden biosun son sürümünü kurdum ve 1050 Tİ sorunsuzca çalıştıı

Dosya Ekleri

• 20180202_190831-1.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 118
alüminyum folyo kullandım demişssin fakat attığın görselde jumper gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…