THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Ekim 2014 #11 Önce http://download.ecs.com.tw/dlfileecs/BIOSROM/H61H2-M2/MD10405A.zip bu sürümünü yüklemeyi dene. Aynı hatayı alırsan belirt. Ardından Murat'ın verdiği daha güncel bios sürümünü yükle.
Önce http://download.ecs.com.tw/dlfileecs/BIOSROM/H61H2-M2/MD10405A.zip bu sürümünü yüklemeyi dene. Aynı hatayı alırsan belirt. Ardından Murat'ın verdiği daha güncel bios sürümünü yükle.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Ekim 2014 #12 ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Bununla dene.
David Beckham Hectopat Katılım 9 Kasım 2013 Mesajlar 129 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2014 #13 eBLU olayını denedim ama ondada hata veriyor. BIOS ROM FILE INCORRECT diyor. THE_MILLER senin verdiğindede hata verdi.
eBLU olayını denedim ama ondada hata veriyor. BIOS ROM FILE INCORRECT diyor. THE_MILLER senin verdiğindede hata verdi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Ekim 2014 #14 Özel mesaja attım TW id pass gönder açık olunca. Oywle dedi: Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun var bende de cözüme kavuştumu konu. Genişletmek için tıkla... Bağlantı sağlayamadığımız için işlem yapılmamıştı. Yukarıda dediim gibi kendi aracıyla güncelleyin. Yanlış dosya ile güncellerse genelde bu hatayı verir. Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Özel mesaja attım TW id pass gönder açık olunca. Oywle dedi: Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun var bende de cözüme kavuştumu konu. Genişletmek için tıkla... Bağlantı sağlayamadığımız için işlem yapılmamıştı. Yukarıda dediim gibi kendi aracıyla güncelleyin. Yanlış dosya ile güncellerse genelde bu hatayı verir.