ECS H61H2-MV V2.0 BIOS Güncelleme Sonrası Donma Sorunu

Casper markasına ait H61H2-MV(V2.0) model anakartın ismailTPC_Hastanesi'nin yayınladığı program ile bios bin yedeğini aldım.
Upload ediyorum linkin süresi geçerse tekrardan yazabilirsiniz.
Lütfen sadece sistemi kararsız çalışan arkadaşlar denesin aksi taktirde sorumluluk kabul etmem...

ECS H61H2-MV v:2.0 anakarta bende sahibim ve aynı sorun benim de başıma geldi. Bazen 3-4 gün sorunsuz kullanıyorum, hiç olmadık yerde pat diye kilitleniyor. Ekran olduğu sahnede kalıyor fakat ses gidiyor klavye mouse kilitleniyor. Reset atsam da resetlemiyor 3-5 sn sonra kendi kendine kapanıyor. BIOS güncelleyince meydana geldi bu kilitlenme sorunu. Çözebilen oldu mu acaba?

Casper markasına ait H61H2-MV(V2.0) model anakartın ismailTPC_Hastanesi'nin yayınladığı program ile bios bin yedeğini aldım.
Upload ediyorum linkin süresi geçerse tekrardan yazabilirsiniz.
Lütfen sadece sistemi kararsız çalışan arkadaşlar denesin aksi taktirde sorumluluk kabul etmem...
Casper bios elinizde varsa link atabilir misiniz? V:2.0 h61h2-mv

Son düzenleme:
ECS H61H2-MV v:2.0 anakarta bende sahibim ve aynı sorun benim de başıma geldi. Bazen 3-4 gün sorunsuz kullanıyorum, hiç olmadık yerde pat diye kilitleniyor. Ekran olduğu sahnede kalıyor fakat ses gidiyor klavye mouse kilitleniyor. Reset atsam da resetlemiyor 3-5 sn sonra kendi kendine kapanıyor. BIOS güncelleyince meydana geldi bu kilitlenme sorunu. Çözebilen oldu mu acaba?

Casper bios elinizde varsa link atabilir misiniz? V:2.0 h61h2-mv

Çok teşekkür ederim birde bu biosu deneyeceğim.Umarım kitlenme sorunu çözülür gelişmeleri tekrar buraya yazacağım.

Biosu gönderiğiniz Casper bios ile güncelledim. Fakat açılış ekranında cmos wrong hatası alıyorum pilim sağlam ve ayarları güncellememe rağmen resetleyince tekrar 2013e geri dönüyor Windows boot ekranına gelemiyorum döngü haline girdi. Sanırım benim anakartta Casper versiyonlu bios uyumlu olmadı.Bu seferde Exper bios bulup onu yazdıracağım umarım düzelir.Yinede teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı