SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 12 Mayıs 2021 #1 Dostlar H61H2-MV kullanıyorum ve SATA 2 USB 2.0 var ve günümüz için yeterli gelmiyor. B75M-A modelinde 1 adet SATA 3, USB 3.0, PCI GEN 3.0 desteği ve RAM OC gibi özellikler var. Ben geçmeyi düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?
Dostlar H61H2-MV kullanıyorum ve SATA 2 USB 2.0 var ve günümüz için yeterli gelmiyor. B75M-A modelinde 1 adet SATA 3, USB 3.0, PCI GEN 3.0 desteği ve RAM OC gibi özellikler var. Ben geçmeyi düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Saydığın özellikleri kullanacaksan değer. SATA 3 olması SSD için büyük bir artı, tam verim alabileceksin.
Saydığın özellikleri kullanacaksan değer. SATA 3 olması SSD için büyük bir artı, tam verim alabileceksin.
SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 12 Mayıs 2021 #3 BerkayZ87 dedi: Saydığın özellikleri kullanacaksan değer. SATA 3 olması SSD için büyük bir artı, tam verim alabileceksin. Genişletmek için tıkla... Evet 860 EVO SSD var elimde onu tam verimde kullanmak istiyorum BerkayZ87 dedi: Saydığın özellikleri kullanacaksan değer. SATA 3 olması SSD için büyük bir artı, tam verim alabileceksin. Genişletmek için tıkla... Üstat PCI E Gen 3 olması ne gibi bir artı sağlar. Birde SATA 3 yalnızca bir portta bulunuyor diğerleri SATA 2
BerkayZ87 dedi: Saydığın özellikleri kullanacaksan değer. SATA 3 olması SSD için büyük bir artı, tam verim alabileceksin. Genişletmek için tıkla... Evet 860 EVO SSD var elimde onu tam verimde kullanmak istiyorum BerkayZ87 dedi: Saydığın özellikleri kullanacaksan değer. SATA 3 olması SSD için büyük bir artı, tam verim alabileceksin. Genişletmek için tıkla... Üstat PCI E Gen 3 olması ne gibi bir artı sağlar. Birde SATA 3 yalnızca bir portta bulunuyor diğerleri SATA 2