F Fatih1608 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 23 27 Ocak 2021 #1 ECS H81H3-M4 anakartımda egzoz fanı ayarını bulamıyorum. Fan 3 pin ve anakarta bağlı bundan eminim. BIOS'a girdiğimde fan ayarı ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. Bilen biri varsa lütfen yazabilir mi?
ECS H81H3-M4 anakartımda egzoz fanı ayarını bulamıyorum. Fan 3 pin ve anakarta bağlı bundan eminim. BIOS'a girdiğimde fan ayarı ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. Bilen biri varsa lütfen yazabilir mi?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Ocak 2021 #2 Eski anakartlarda BIOS'ta fan ayarı bulunmayabilir. 3. parti bir uygulama ile fan ayarı yapabilirsiniz. Denemedim ama internette kullananlar var. SpeedFan - Access temperature sensor in your computer www.almico.com Artı 0 Eksi
Eski anakartlarda BIOS'ta fan ayarı bulunmayabilir. 3. parti bir uygulama ile fan ayarı yapabilirsiniz. Denemedim ama internette kullananlar var. SpeedFan - Access temperature sensor in your computer www.almico.com
KS KS F Fatih1608 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 23 28 Ocak 2021 #3 Berkay Davas dedi: Eski anakartlarda BIOS'ta fan ayarı bulunmayabilir. 3. parti bir uygulama ile fan ayarı yapabilirsiniz. Denemedim ama internette kullananlar var. SpeedFan - Access temperature sensor in your computer www.almico.com Genişletmek için tıkla... Denedim ancak ne hızı artıyor, ne de hızını gösteriyor. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Eski anakartlarda BIOS'ta fan ayarı bulunmayabilir. 3. parti bir uygulama ile fan ayarı yapabilirsiniz. Denemedim ama internette kullananlar var. SpeedFan - Access temperature sensor in your computer www.almico.com Genişletmek için tıkla... Denedim ancak ne hızı artıyor, ne de hızını gösteriyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 28 Ocak 2021 #4 Fatih1608 dedi: Denedim ancak ne hızı artıyor, ne de hızını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Burada bir anlatım mevcut. Hız ayarını grafik ile yapıyorsun. SpeedFan Artı 0 Eksi
Fatih1608 dedi: Denedim ancak ne hızı artıyor, ne de hızını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Burada bir anlatım mevcut. Hız ayarını grafik ile yapıyorsun. SpeedFan