ECS H81H3-M4 Bios Nasıl Update Yapılır?

feyzullahsahin

Decapat
Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi anakartımın BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim ? Detaylı olarak anlatabilir misiniz ? BIOS tarihi 08.11.2013.

Öncelikle EVO Package yüklemen gerekiyor. Ardından ROM BIOS dosyasını AFUWİN ile yazdırman gerekiyor. ( AFUWINGUIP_E.pdf )

EVO Package detaylı anlatım

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi anakartımın BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim ? Detaylı olarak anlatabilir misiniz ? BIOS tarihi 08.11.2013.
eğer bilgi sahibi değilsen yapma çünkü bu iş riskli .Yaparken elektrik giderse asıl sıkıntı başlar.Ancak en doğru gücellemeyi müşteri hiz.lerine yaptır.(ekran kartı müş. veya pc marka müş)bu ikisinden birini ara onlar pc ne uzaktan bağlanıp yaparlar.

Hocam bu EVO Package sanırım 4. nesil işlemci takmak için yapılması gerekiyor i7 4770 kullanıyorum her halükarda yapmalı mıyım bu işlemi ? Bir de sizin verdiğiniz linkle anakartın kendi sitesindeki dosyaları karşılaştırdım farklılıklar var sorun teşkil eder mi ?

Linkleri bağlantıdan aldım.

ECS 8 Series MBs support Intel Haswell Refresh Processors

Anakartın sitesinde yazan uyarıya istinaden sana yardımcı olmaya çalıştım.

burdan en güncelini indirip kurabilirsin. Aynı anakart bende de var buradan en güncel olanını kurdum

ben cpu evo 2 uprage edince me_unlock is shorted diyor fakat ben anakartta me_unlock yazan bir jumper görmüyorum
ben cpu evo 2 uprage edince me_unlock is shorted diyor fakat ben anakartta me_unlock yazan bir jumper görmüyorum

anakarttan hiçbirşeyi ellemene gerek yok pc yi aç windowsdan güncelleme yapacaksın programıyla

anakarttan hiçbirşeyi ellemene gerek yok pc yi aç windowsdan güncelleme yapacaksın programıyla
hallettim biostan me control ü devredışı bıraktım afuwin64 ilede flash diyip bios u güncelliyeceğim değilmi? afuwin64 ile sikıntı çıkarmı bazıları siyah ekran vs. hatalar almış enson sürümü indirmeliyim deilmi?

Son düzenleme:
hallettim biostan me control ü devredışı bıraktım afuwin64 ilede flash diyip bios u güncelliyeceğim değilmi? afuwin64 ile sikıntı çıkarmı bazıları siyah ekran vs. hatalar almış
ben kendi sitesinden en günceli indirip afuwin64 ile kurdum hiç sıkıntı yaratmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…