ECS H81H3-M4 Intel H81 anakarta hangi işlemciyi takabilirim?

RHTYM

Centipat
Merhabalar arkadaşlar, zamanında eski bir masaüstü PC'm vardı. Az önce kasayı açıp baktım anakart modeline H81H3-M4 model Casper'in bir anakartıydı. Ben bu anakartın üzerine uygun bütçeyle hangi işlemciyi takabilirim? 2000-2500 bir bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle birşey yapıcağınıza yeni bir anakart ve yeni bir işelmci alabilirsiniz.
ve evet. Yeni anakart yeni işlemci almanız daha iyi olur 2500 bütçeye. H410M anakart 10100F işlemci alabilirsiniz. Hatta geriye kalan 900TL civarına ikinci el GTX950 bile alabilirsiniz.

Ve evet. Yeni anakart yeni işlemci almanız daha iyi olur 2500 bütçeye. H410M anakart 10100F işlemci alabilirsiniz. Hatta geriye kalan 900TL civarına ikinci el GTX950 bile alabilirsiniz.

Vallahi dolar anlık 8.15 abicim 2. el satanlar bile artık dolar arttıkça fiyat yükseltmeye başlıyor. Hem de 2. el RX460 düşünmüştüm GTX950 nasıl bir kart bilemeyeceğim.

İşlemci olarak 4790K Max işlemci ucuza bulundugu zaman alınabilir yeni anakart daha maliyetli olacak RAM işlemci anakart o işlemcinin gücünde işlemcilerde ucuz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…