VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 11 Ekim 2017 #1 Sistemime hackintosh ile dual boot yapmak istiyorum. Hiçbir bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemime hackintosh ile dual boot yapmak istiyorum. Hiçbir bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 12 Ekim 2017 #2 Sosyal'de onlarca rehber mevcut : Rehberler Keza YouTube'da aynı şekilde : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sosyal'de onlarca rehber mevcut : Rehberler Keza YouTube'da aynı şekilde : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 13 Ekim 2017 #3 maestra dedi: Sosyal'de onlarca rehber mevcut : Rehberler Keza YouTube'da aynı şekilde : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoları ben de biliyorum. Ama ben sanal makineye değil kendi makineme hem windows hem mac kurmak istiyorum.
maestra dedi: Sosyal'de onlarca rehber mevcut : Rehberler Keza YouTube'da aynı şekilde : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoları ben de biliyorum. Ama ben sanal makineye değil kendi makineme hem windows hem mac kurmak istiyorum.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 13 Ekim 2017 #4 Attığım bağlantı bir playlist. Tüm Hackintosh video rehberleri içerisinde.