ECS H81H3-M4 tabanlı sisteme GTX 1050 Ti takılır mı?

KimBuCocuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde
Anakart: ECS H81H3-M4
İşlemci: Intel Core i7-4770 CPU 3.4Ghz (8CPUs)
Bellek: 8192 MB RAM
PSU: 250 W
Özelliklerinde bir kasa var buna GTX 1050 Ti takabilir miyim? Takabileceğim en üst seviye ekran kartı hangisi olur? Takılı olan ekran kartım GTX 650 ve Dota 2'de en düşük ayarlarda anca 50 FPS alabiliyorum amacım bunu arttırmak ve PUBG kaldırabilecek seviyede bir bilgisayar haline getirmek. Bu şartlarda bu mümkün mü yoksa kasayı komple mi değiştirmem gerekli?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılır, hatta iyi de olur ama PSU'nun 250W olduğuna emin misiniz? PSU 250W ise GTX 650'nin de çalışmaması gerekiyor. Ayrıca GTX 650 DotA 2'yi düşükte 50 FPS çalıştıracak kadar kötü bir kart değil. Bence sizin başka sorununuz var sistemle ilgili.

İlk alındığında başka bir ekran kartı vardı üzerinde performansı yetersiz olduğundan GTX 650 takılmıştı (3 sene önce) ama PSU dediğim gibi 250 W. Çok fazla anlamıyorum ama başka ne sorun olabilir ki? Acaba PSU zayıf kaldığından ekran kartı tam performans veremiyor mu?

Çok yüksek ihtimalle bu şekilde. Kasayı açın, PSU'nun üzerinde voltajına göre kaç amper verdiğini yazan bir kağıt olur. Onun fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz daha net yorum yapabilirim.

Özür dileyerek söylüyorum şimdi bakınca fark ettim ekran kartım GeForce GT 630 muş Ama PSU bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
O güç kaynağı o ekran kartından daha iyisine pek izin vermez. Güç kaynağı değiştirmeniz gerekiyor.
Yani sonuç olarak güç kaynağını değiştirdikten sonra GTX 1050 Ti'yi takabilirim sıkıntı olmaz performans açısından bir sıkıntı yaşamam. PSU'yu en az kaç W almam lazım?

hıcam aynı sistem bendede var sadece işlemcim i3 4130 bende orta ayarlarda 60 70 fps alıyorum siz durumu halletinizm i baktınız mı normalmiymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…