ECS H81H3-M4 V:1.0A Mavericks Kurulumu

Hocam tekrardan merhaba bazı problemlerden dolayı cevap yazamadım kusura bakmayın. Şimdi imaj indi ama şöyle bir problem var flasha clover boot yazmıştım daha önce indirdiğimde. Flasha yeni indirdiğim imajı kurmak istedim önce elimle formatladım. Fakat flash ın boyutu 200 mb den yukarı çıkmıyor @Recep Baltaş @parrhesia

Son düzenleyen: Moderatör:
Program zaten formatlayıp, kurulum Usb'sini oluşturuyor. Tek yapmanız gereken profgrama imajı ve Usb belleği göstermek. Anladığım kadarılyla Usb'yi oluşturulmuş, kuruluma başlayabilirsiniz. Windows HFS+ tanımadığı için sadece 200MB'lık EFİ bölümünü görüyorsunuz.

@Recep Baltaş Abi anakartın aynısı bende de var ve bende aynı sorunu alıyorum gerekli bios ayarlarını yaptım 2 defa yeni usb hazırladım
Maverciks 10.9.2 ve Mavericks 10.9.5 sürümlerini ayrı ayrı denedim ve her seferinde resimdeki gibi oluyor ve reset atıyor. İşlemci=İntel Core i5-4590 Ram=4gb Anakart=ECS H81H3-M4 V:1.0A

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1412462127471.jpg
    585,9 KB · Görüntüleme: 423
@FerhatByk yazdığın çok iyi oldu. Vallahi bildiğin beni bezdirdiği için bıraktım. @Recep Baltaş ın dediklerini uyguladım ama bi sonuç alamadım fakat şimdi sende yazınca tekrardan olaya bi el atıcam recep Baltaş veya bilgili arkadaşlar yapmamız geekenleri söylediklerinde bende uygularım umarım çözebiliriz

Reset sorununu bende yaşadım. Sanırım işlemciniz Haswell. Clover boot ekranında seçeneklerden Binaries Patching menüsünden Kernel PM seçili olarak deneyin.

@perisanoglu hocam bende artık resetlenme problemi yaşamıyorum. Dediğiniz ayarı yaptıktan sonra siyah ekrandan beyaz ekrana geçiyor ama bu seferde bu ekranda takılıp kalıyor. Pc i sabaha açık bıraktım yine de bu ekranı geçmedi. Bi kuramadım şunu ya. Hackintosh için SSD Hdd aldım yemin ediyorum öylece bekliyor

Ekran Görüntüsü: Yandex.Disk

Bu bios ayarlarınızla alakalı gibi görünüyor. Bios ayarlarınızı kontrol edin. Mutlaka gözünüzden kaçan bir ayar var. Özellikle sata modunun ahci olması lazım. @Recep Baltaş hocanın rehberlerinde bios ayarları detaylı bir şekilde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…