K KluxWien Centipat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 3 10 Aralık 2019 #1 ECS H81h3-M7 anakartımda DDR3 4 GB RAM takılı. Yeni RAM almak istiyorum, Kingston HyperX Fury Blue 8 GB 1600MHz DDR3 bu RAM'ı alacağım uyar mı?
ECS H81h3-M7 anakartımda DDR3 4 GB RAM takılı. Yeni RAM almak istiyorum, Kingston HyperX Fury Blue 8 GB 1600MHz DDR3 bu RAM'ı alacağım uyar mı?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #2 Uyumlu.
K A İ S E R Megapat Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Okuyor 10 Aralık 2019 #3 Aynı anakartı kullanıyoruz. Biosun güncelse sıkıntı çıkarmıyor.
K KluxWien Centipat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 3 10 Aralık 2019 #4 K A İ S E R dedi: Aynı anakartı kullanıyoruz. Biosun güncelse sıkıntı çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Bios un güncel olup olamadığını nasıl anlayabilirim ve bu anakarta son sürüm ne zaman geldi? Yardımcı oldugunuz için çok teşşekkür ederim.
K A İ S E R dedi: Aynı anakartı kullanıyoruz. Biosun güncelse sıkıntı çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Bios un güncel olup olamadığını nasıl anlayabilirim ve bu anakarta son sürüm ne zaman geldi? Yardımcı oldugunuz için çok teşşekkür ederim.
K A İ S E R Megapat Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Okuyor 11 Aralık 2019 #5 KluxWien dedi: Bios un güncel olup olamadığını nasıl anlayabilirim ve bu anakarta son sürüm ne zaman geldi? Yardımcı oldugunuz için çok teşşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anakarta son sürüm kasım 2013'de gelmiş. Biosun güncel olup olmadığını nasıl anlacağını bilmiyorum hiç güncellemediysen sitesinden indir.
KluxWien dedi: Bios un güncel olup olamadığını nasıl anlayabilirim ve bu anakarta son sürüm ne zaman geldi? Yardımcı oldugunuz için çok teşşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anakarta son sürüm kasım 2013'de gelmiş. Biosun güncel olup olmadığını nasıl anlacağını bilmiyorum hiç güncellemediysen sitesinden indir.