B baksenya39 Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, benim anakartım bu; www.ecs.com.tw: ECS > NM70-I2 (V1.0) Oyun sistemi vb. için almıyorum, internette video, film vb. için. Bütçem de kısıtlı oldugundan almak istedigim ekran kartı aşağıdakilerinden biri pek anlamadığım için burada konu açtım. Yanlış olduysada özür dilerim. Almak istediğim ekran kartı;Hepsiburada.com | Ekran kartları Yukarıdaki linkteki listeden en uyumlu vede aralarından en iyisini almak istiyorum hangisini önerirsiniz. Kusura bakmayın zamanım olmadığı için fotoğraf çekip koyamadım özellikleri Birde arkadaşlar anakarta uyumlu ekran kartı alırken işlemci veya güç kaynağının watt v.b önemli gereklimidir? İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar...
Merhaba arkadaşlar, benim anakartım bu; www.ecs.com.tw: ECS > NM70-I2 (V1.0) Oyun sistemi vb. için almıyorum, internette video, film vb. için. Bütçem de kısıtlı oldugundan almak istedigim ekran kartı aşağıdakilerinden biri pek anlamadığım için burada konu açtım. Yanlış olduysada özür dilerim. Almak istediğim ekran kartı;Hepsiburada.com | Ekran kartları Yukarıdaki linkteki listeden en uyumlu vede aralarından en iyisini almak istiyorum hangisini önerirsiniz. Kusura bakmayın zamanım olmadığı için fotoğraf çekip koyamadım özellikleri Birde arkadaşlar anakarta uyumlu ekran kartı alırken işlemci veya güç kaynağının watt v.b önemli gereklimidir? İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar...
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #2 R7 240 alın. Oyun oynamayacaksanız, diğer bileşenler önemli değil. www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
R7 240 alın. Oyun oynamayacaksanız, diğer bileşenler önemli değil. www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
B baksenya39 Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: R7 240 alın. Oyun oynamayacaksanız, diğer bileşenler önemli değil. www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Hocam vatandan değil hepsiburada.com dan alıcam orda 50-100-150 arası bir ekran kartı almayı düşünüyorum
Silinen üye dedi: R7 240 alın. Oyun oynamayacaksanız, diğer bileşenler önemli değil. www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Hocam vatandan değil hepsiburada.com dan alıcam orda 50-100-150 arası bir ekran kartı almayı düşünüyorum