ECS Q57H-AM ve R7 250 uyumlu mu?

güray bilgiçli

Hectopat
Daha fazla  
ECS Q57H-AM, i5 2.80 GHz, 6 GB RAM'e sahip PC var ve halihazırda AMD Radeon HD 5500 2 GB ekran kartı var. Bunu değiştirmek istiyorum. Sapphire R7 250 2 GB 128 bit ekran kartını almak istiyorum anakarta uyumlu mudur? Eğer uyumlu değilse uyumlu olabilecek fiyatı da 550 - 600 TL'yi aşmayacak bir ekran kartı önerirseniz sevinirim. Maksadım FIFA 17 vb. oyunları oynayabilmek. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci modeli ; İntel Core i5 CPU 760 2.80 Ghz.
Güç kaynağı ise; Belson JL-400
Sapphire Amd Radeon RX 460 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E ekran kartının da uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyordum. Ayrıca sizden de ekran kartı önerisi bekliyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son bir sorum daha olacak.
Alacağım ekran kartını kendim takabilir miyim?
Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Dikkat etmem gereken husus varmıdır?

Ekran kartınızı kendiniz kolaylıkla takabilirsiniz. Ekran kartını takmadan önce Display Driver Uninstaller yazılımı ile güvenli mod seçeneğini seçerek eski ekran kartı sürücünüzü tamamen kaldırın. Kaldırdıktan sonra eski ekran kartını çıkarıp yeni ekran kartını takın. Ardından AMD'nin sitesinden gerekli sürücüyü kurup kullanabilirsiniz.

Bu ekran kartı için son kez bir inceleme yaptım. En az 400W PSU gerektiği söyleniyor. Bendeki 300W.
Yeni bir PSU almalı mıyım ? Almam gerekirse bu işlemciye göre nasıl bir PSU önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…