Eczanede steroid var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haberim var başkan ve her şeyden aşırı sıkıldım hayat boyu çalış ev geçindir karına çocuklarına bak ben evlenmeyeceğim ama evi geçinidirecen gene her şeyden çok bunaldım o kadar bunaldım ki bugün salonda ağladım agalar geldi ne oldu diye o düzey işin sonuçlarını biliyorum.Aylardır da düzgün büyüyemedim zaten kütle koymaya kafaya taktım.

Benden sana bir kardeşin,bir abin,bir arkadaşın olarak tavsiye. Samimiyetine dayanarak söylüyorum. Steroid yerine psikoloğa gidip bir danış derim. Çünkü bunalımda olduğun sürece sağlıklı düşünemeyebilirsin ve hayat kütle koymaktan ibaret değil,bunu biliyorsun. Her şeyden önce sağlık bunu da çok iyi biliyorsun. Ancak ben her şeyi göze aldım,yarın pişman olmam diyorsan da. Kafana göre yapma,gerçekten işi bilen birisine danış (Ki kişisel düşüncem,asla tavsiye etmem.)
Bütün konuyu kenara koydum,Allah kalbine ferahlık versin inşallah. Dediğim gibi ben yine bir insan olarak belirtmek istedim. Hayat senindir hocam

Eyvallah başkan psikoloğa para veremem zaten aileye haber etmez herhalde ama seanslar pahalı zaten onun yerine ilaca vereceğim parayı aile bilmeyecek zaten ancak hayatın Full ev iş döngüsü olduğu bariz tek zevk aldığım şey spor ama aylardır aynıyım bacak kütlem iyi on numara ama büyümek istiyorum tek tatmin olduğum bu insanlarla da anlaşamam zaten A101 işindeyim tek başıma kendi yolumda ilerleyeceğim çok yaşayıp ne yapacaksın sanki her gün aynı döngü içinde.

Büyümek derken,o büyüme kavramı. Biliyorsun ki ; Doğal değil. Her genetiğin belirli bir limiti ve yavaşlaması var. Bir şeylerin spor anlamında,yanlış yapıyor olabilir misin ? Uyku,beslenme veyahut program gibi.
Bu arada sigortan var,A101 de çalıştığına göre. Devlet hastanesinde psikolog ücretsiz ve ailenin de haberi olmaz. Kimseye bildirmezler,ayıp bir şey de değil zaten. Bilgin dahilinde olmasını istedim sadece.
Gözüm karardı diyorsan da,Allah yardımcın olsun. Yine bu kanalı takip et derim KONAN

Yaş oldu 18 18 den önce öğrenci statüsünde bedava diye biliyorum sgk yok benim iş sigortası sadece sağlık sigortam yok sistem nasıl işliyor bilmiyorum ordaki psikologlarda iyi değil zaten bedava olanlar psikolog da ilaç yazıp göndericek anti depresan şu bu saçma sapan.

Ben yine de belirteyim de,nasıl istersen kardeşim

Hocam en kalitelisi hangisi ise onu alacağım fiyatlar hakkında bilginiz var mı bu yola giren adam iğneden mi korkacak iğneyi nereden vuracağız iğne ise eğer?

Eczanede kaliteli diye bir şey yoktur hocam dediğim gibi 1 paket sustanon 110 TL primobolanda 110 TL ikisi de iğne ikisinde kullanabilirsiniz yukarıdaki dediğim şeyi yapın.

Eczanede kaliteli diye bir şey yoktur hocam dediğim gibi 1 paket sustanon 110 TL primobolanda 110 TL ikisi de iğne ikisinde kullanabilirsiniz yukarıdaki dediğim şeyi yapın.
Daha sorulcak soru var da hocam sizi şey yapmayayım daha yukarda dediğiniz şey iğne mi tercih diyorsunuz yani iğne eczanede yok internetten mi alınmalı düzgün site de yok .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…