E egewinner75tr Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:43 #1 Bugün takviye aldım 720 liraydı ama bende 620 lira vardı yarın veririm dedim. Utandım, sizce utanmaya gerek var mı?
Bugün takviye aldım 720 liraydı ama bende 620 lira vardı yarın veririm dedim. Utandım, sizce utanmaya gerek var mı?
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Subayı adayı Dün 20:54 #2 Utanacak bir şey olsaydı takviyeyi vermezlerdi hocam. Parayı vermezseniz utanın. Verirseniz utanacak bir şey yok.
Utanacak bir şey olsaydı takviyeyi vermezlerdi hocam. Parayı vermezseniz utanın. Verirseniz utanacak bir şey yok.
E egewinner75tr Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:10 #3 İzmirli Jaime L dedi: Utanacak bir şey olsaydı takviyeyi vermezlerdi hocam. Parayı vermezseniz utanın. Verirseniz utanacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
İzmirli Jaime L dedi: Utanacak bir şey olsaydı takviyeyi vermezlerdi hocam. Parayı vermezseniz utanın. Verirseniz utanacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 774 Çözümler 2 Dün 21:15 #4 Neden utanasınız? İnsanlar ekmeği bile borç yazdırır hale gelmiş. Utanması gereken bizler değiliz.