Edebiyat dersi konuşma sınavı için şiir önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar şiire ihtiyacım var. Nihal Atsız'ı seviyorum ama olur mu ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok klasik ve çoğu kişi bunu okuyacakmış gibi geliyor.
Ben 11 Sayısalım. Hoca sanki işimiz gücümüz yok! En az 5 kıta hiç birimizin şiiri aynı olamayacak şekilde ve sadece ünlü yazarlardan seçmemizi istedi. Zaten ezbere okumamız da ayrı bir dert!

Ben 11 Sayısalım. Hoca sanki işimiz gücümüz yok! En az 5 kıta hiç birimizin şiiri aynı olamayacak şekilde ve sadece ünlü yazarlardan seçmemizi istedi. Üstelik ezbere okuyacağız...
Ben 9. Sınıfım sayısal olmasına rağmen böyle bir şey vermiş Allah yardımcınız olsun artık..

Ben 9. Sınıfım sayısal olmasına rağmen böyle bir şey vermiş Allah yardımcınız olsun artık..
Saolasın reyiz. Bu arada 9-10 tadını çıkar. 11'de artık iyice k*çını kaldıramıyorsun dersten.
Klasik şiirler yazınca internette bir çok şiir çıkıyor. Bir site vardı adını unuttum ama öyle siteler de güzel şiirler var. Cumhuriyet veya Milli Edebiyat Dönem'inden güzel bir seçim yapabilirsin.

Hayır. 9 10 da iyi çalış ki 11. sınıfta patlamayasın . Çalış derken başını kaldırmadan değil de konuları sağlam kavrayana kadar çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…