Aralık ayında açıklama yapıldı resmi gazetede baktigimdada tam olarak bulamadim birisi detaylica bakabilir mi 70 mi 50 mi?
Kaçınsı sınıfsınız?Aralık ayında açıklama yapıldı resmi gazetede baktigimdada tam olarak bulamadim birisi detaylica bakabilir mi 70 mi 50 mi?
Böyle bir durum var ama yürürlüğe girmedi diye biliyorum.Aralık ayında açıklama yapıldı resmi gazetede baktigimdada tam olarak bulamadim birisi detaylica bakabilir mi 70 mi 50 mi?
Evette resmi gazete paylasilmassa yururluluge girmemis demektir ve yok gazetedeEvet, 70'e çıkarıldı.Daha doğrusu haber kaynakları bu yönde.
![]()
Lise Türk Dili ve Edebiyatı geçme notu 70 mi? Bakan Tekin geçtiğimiz aylarda açıklama yapmıştı
Liselerde 2024-2025 eğitim öğretim yılının birinci döneminin bitmesine sayılı günler kaldı. Öğrencilerin sınavlardan aldığı notlar belli olmaya başladı. Notlarını öğrenen lise öğrencilerin gündeminde Türk Dili ve Edebiyatı geçme notunun kaç olduğu yer alıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...www.tgrthaber.com
2 Ay kalada 70 yapmazlar o artık seneye kaldı gibiŞu an hala 50.
Sadece TGRT'de haber olarak paylaşmış. Pekte inanmamak gerekiyor.Evette resmi gazete paylasilmassa yururluluge girmemis demektir ve yok gazetede
Sadece TGRT'de haber olarak paylaşmış. Pekte inanmamak gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.