KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:36 #1 10 sınıfım. Bayağı düşük aldım. Bir de diğer bir sorum ise edebiyattan kalırsak sınıfta kalıyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:46
10 sınıfım. Bayağı düşük aldım. Bir de diğer bir sorum ise edebiyattan kalırsak sınıfta kalıyor muyuz?
Çözüm Stormweaver Dün 16:55 KGNAk dedi: 10 sınıfım. Bayağı düşük aldım. Bir de diğer bir sorum ise edebiyattan kalırsak sınıfta kalıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyattan düşük alıp konuşma ve dinleme sınavından yüksek alırsan ve dersin not ortalaması 50’nin üstünde olursa dersi geçersin. Yıl sonu notun 50’nin üstündeyse sınıfta kalmazsın.
KGNAk dedi: 10 sınıfım. Bayağı düşük aldım. Bir de diğer bir sorum ise edebiyattan kalırsak sınıfta kalıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyattan düşük alıp konuşma ve dinleme sınavından yüksek alırsan ve dersin not ortalaması 50’nin üstünde olursa dersi geçersin. Yıl sonu notun 50’nin üstündeyse sınıfta kalmazsın.
mr.ayano Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:53 #2 Sanırsam geçme notu 50 ve sorumluluk sınavına kalırsın en iyisi hocalarına sorup öğrenmek. Artı 0 Eksi
Stormweaver Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:55 #3 KGNAk dedi: 10 sınıfım. Bayağı düşük aldım. Bir de diğer bir sorum ise edebiyattan kalırsak sınıfta kalıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyattan düşük alıp konuşma ve dinleme sınavından yüksek alırsan ve dersin not ortalaması 50’nin üstünde olursa dersi geçersin. Yıl sonu notun 50’nin üstündeyse sınıfta kalmazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
KGNAk dedi: 10 sınıfım. Bayağı düşük aldım. Bir de diğer bir sorum ise edebiyattan kalırsak sınıfta kalıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyattan düşük alıp konuşma ve dinleme sınavından yüksek alırsan ve dersin not ortalaması 50’nin üstünde olursa dersi geçersin. Yıl sonu notun 50’nin üstündeyse sınıfta kalmazsın.
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:00 #4 Stormweaver dedi: Sadece edebiyattan düşük alıp konuşma ve dinleme sınavından yüksek alırsan ve dersin not ortalaması 50'nin üstünde olursa dersi geçersin. Yıl sonu notun 50'nin üstündeyse sınıfta kalmazsın. Genişletmek için tıkla... 70'e planlamışlar fakat yürürlüğe girmemiş sizce bu sene girer mi yürürlüğe? Artı 0 Eksi
Stormweaver dedi: Sadece edebiyattan düşük alıp konuşma ve dinleme sınavından yüksek alırsan ve dersin not ortalaması 50'nin üstünde olursa dersi geçersin. Yıl sonu notun 50'nin üstündeyse sınıfta kalmazsın. Genişletmek için tıkla... 70'e planlamışlar fakat yürürlüğe girmemiş sizce bu sene girer mi yürürlüğe?
Stormweaver Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:01 #5 KGNAk dedi: 70'e planlamışlar fakat yürürlüğe girmemiş sizce bu sene girer mi yürürlüğe? Genişletmek için tıkla... 70 sadece türkçe dersi için sanırım ortaokulda uygulanıyor. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: 70'e planlamışlar fakat yürürlüğe girmemiş sizce bu sene girer mi yürürlüğe? Genişletmek için tıkla... 70 sadece türkçe dersi için sanırım ortaokulda uygulanıyor.
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:03 #6 Stormweaver dedi: 70 sadece Türkçe dersi için sanırım ortaokulda uygulanıyor. Genişletmek için tıkla... Liseler için zaten planlanıyormuş arkadaşım dedi. Artı 0 Eksi
Stormweaver dedi: 70 sadece Türkçe dersi için sanırım ortaokulda uygulanıyor. Genişletmek için tıkla... Liseler için zaten planlanıyormuş arkadaşım dedi.
Stormweaver Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:06 #7 KGNAk dedi: Liseler için zaten planlanıyormuş arkadaşım dedi. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum eğer dinleme ve konuşma yazılarında iyi yaparsan dersi geçmen olağan. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Liseler için zaten planlanıyormuş arkadaşım dedi. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum eğer dinleme ve konuşma yazılarında iyi yaparsan dersi geçmen olağan.
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:06 #8 Stormweaver dedi: Sanmıyorum eğer dinleme ve konuşma yazılarında iyi yaparsan dersi geçmen olağan. Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Stormweaver dedi: Sanmıyorum eğer dinleme ve konuşma yazılarında iyi yaparsan dersi geçmen olağan. Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkür ederim.