Edebiyat harici kalınan dersler

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfa geçeceğim ve bildiğiniz üzere bu dönem içinde 1. dönem notları kullanılacak ve bende kimya ve Matematik'ten kalıyorum bu derslerin sorumluluk sınavına giriliyor mu? Bizim okulda birçok kişi Matematik'ten falan kaldı fakat sadece edebiyat sınavı yapıyorlar.

Performans notlarını da dikkate alarak mı kalıyorsun. Yani 2 sınav + 2 performans ama kalıyor musun? Yoksa sadece 2 sınav notunun mu dikkate aldın?

Sorumluluk sadece dil ve anlatımda var edebiyat ve dil anlatım 11. sınıfta ayrılıyorlar yani sadece edebiyat sınavı verilmelidir.

Sorumluluk sadece dil ve anlatımda var edebiyat ve dil anlatım 11. sınıfta ayrılıyorlar yani sadece edebiyat sınavı verilmelidir.
Yani bu sene başka derslerden kalırsa ama edebiyattan geçerse o diğer dersler için sorumluluğa girmesine gerek yok mu diyorsun?

Sadece Edebiyat dersinden kalırsan sorumluluk sınavına girersin. Geçene kadar da diploma alamıyorsun diye biliyorum. Yani en azından bizim hocalar böyle demişti. Matematik veya diğer derslerden kalsan bile sorumluluk sınavına girmezsin. Böyle olduğu zaman direk karne ortalamana bakılıyor ve fark ederseniz karneniz de "Ortalama ile geçti" bölümü işaretli olur. Aksi takdirde "Sorumlu geçti" bölümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…