Edebiyat konuşma sınavında ne yapmak gerek?

lekwiny

Decapat
Daha fazla  
Edebiyat dersinde konuşma üzerinden sınav olacağız. Hoca her birimize kelime verip o kelimeyi anlatmamızı istedi, ne yapmalıyım? Önce kelimeyi anlatıp sonra deyimler üzerinden örnek mi vermem gerekir?

Ben oyun tarihini anlattım, Pong'dan başlayıp RTX'e kadar, gayet eğlenceliydi konuya çalışması, öneririm yazmanı.

Ben oyun tarihini anlattım, Pong'dan başlayıp RTX'e kadar, gayet eğlenceliydi konuya çalışması, öneririm yazmanı.

Ama süremiz kısıtlı ve kelime üzerinden örnek verebilirim kelimem sorumluluk.

Edebiyat dersinde konuşma üzerinden sınav olacağız. Hoca her birimize kelime verip o kelimeyi anlatmamızı istedi, ne yapmalıyım? Önce kelimeyi anlatıp sonra deyimler üzerinden örnek mi vermem

Sana ne kelimesi verdi hocam.

Pardon tekrar okudum kelime diyormuş, konu değil bizde konu olarak seçtirildi.

Edebiyat dersinde konuşma üzerinden sınav olacağız. Hoca her birimize kelime verip o kelimeyi anlatmamızı istedi, ne yapmalıyım? Önce kelimeyi anlatıp sonra deyimler üzerinden örnek mi vermem gerekir?

Şahsen ben ChatGPT ile sunum metni hazırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…