3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Ekim 2023 #11 Piyuv775 dedi: Şahsen ben ChatGPT ile sunum metni hazırladım. Genişletmek için tıkla... Bu da bir seçenek.
Piyuv775 dedi: Şahsen ben ChatGPT ile sunum metni hazırladım. Genişletmek için tıkla... Bu da bir seçenek.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #12 Piyuv775 dedi: Şahsen ben ChatGPT ile sunum metni hazırladım. Genişletmek için tıkla... Bizim hoca internetten yapana daha düşük puan girmişti. lekwiny dedi: Sorumluluk. Genişletmek için tıkla... Birkaç madde hazırlayabilir ve o maddeler üzerinden doğaçlama gidebilirsin. Tüm anlatacaklarını ezberlemeye kalkma, tahtada ığ-mığ- diye kalırsın.
Piyuv775 dedi: Şahsen ben ChatGPT ile sunum metni hazırladım. Genişletmek için tıkla... Bizim hoca internetten yapana daha düşük puan girmişti. lekwiny dedi: Sorumluluk. Genişletmek için tıkla... Birkaç madde hazırlayabilir ve o maddeler üzerinden doğaçlama gidebilirsin. Tüm anlatacaklarını ezberlemeye kalkma, tahtada ığ-mığ- diye kalırsın.
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.638 Çözümler 1 25 Ekim 2023 #13 BGSGP dedi: Bizim hoca internetten yapana daha düşük puan girmişti. Genişletmek için tıkla... Kompozisyon olarak yaptığım için anlaşılmıyor.
BGSGP dedi: Bizim hoca internetten yapana daha düşük puan girmişti. Genişletmek için tıkla... Kompozisyon olarak yaptığım için anlaşılmıyor.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.718 Çözümler 26 30 Ekim 2023 #14 Bize gençliğe hitabe verdi Atatürk'un gücüyle okuyacağım. En iyi okuyan 10 puan üzerinden değerlendirilecek dinleme de dede korkut hikayesi.
Bize gençliğe hitabe verdi Atatürk'un gücüyle okuyacağım. En iyi okuyan 10 puan üzerinden değerlendirilecek dinleme de dede korkut hikayesi.