Çözüldü Edebiyat notları 42 ve 25 olan biri sözlüler ile geçebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HopE1458

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum bu sıralar herkes yazıyor ama şimdi ben ilk sınavda 42 ikinci sınavda 25 aldım. İlk dönem edebiyat ortalamam 68'di hoca sözlülere 75 80 girse geçiyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@HopE1458, bu dönem Edebiyat ortalamanız 32 ve üstü olursa rahatlıkla geçersiniz. Sorun yok. Bu döneme göre başarısız sayılsanız da yıl sonuna göre başarılı sayılacağınız için hiçbir sorumluluğu olmayacak. 68+32=100/2=50.
Geçebiliyorsun. Hoca sınav notun ile aynı sözlü girse bile iki dönem ortalman 50 üstü olduğu için geçersin.

Dört notu topladığında sonuç 200 ve üstü çıkıyorsa geçiyorsun demektir ama ilk dönem notu da önemli. İlk dönem edebiyatınız kaçtı? Kalma ve geçmeler yıl sonuna göre hesaplanıyor.

Dört notu topladığında sonuç 200 ve üstü çıkıyorsa geçiyorsun demektir ama ilk dönem notu da önemli. İlk dönem edebiyatınız kaçtı? Kalma ve geçmeler yıl sonuna göre hesaplanıyor.

İlk dönem 68'di ortalaması edebiyatın.

@HopE1458, bu dönem Edebiyat ortalamanız 32 ve üstü olursa rahatlıkla geçersiniz. Sorun yok. Bu döneme göre başarısız sayılsanız da yıl sonuna göre başarılı sayılacağınız için hiçbir sorumluluğu olmayacak. 68+32=100/2=50.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…