zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #1 Burada ödev cevabı istemek ban sebebi mi bilmiyorum ama ödevimi yapamadım. 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersi. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Burada ödev cevabı istemek ban sebebi mi bilmiyorum ama ödevimi yapamadım. 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersi. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 16 Ekim 2020 #2 Cevabını bulmak çok basit aslında 9. sınıf konusu ve en basit konulardan internetten iki cümle okusan hemen anlarsın. Hem araştırınca öğrenmiş olursun birine sormana gerek kalmaz .
Cevabını bulmak çok basit aslında 9. sınıf konusu ve en basit konulardan internetten iki cümle okusan hemen anlarsın. Hem araştırınca öğrenmiş olursun birine sormana gerek kalmaz .
A Arif Acar Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 58 16 Ekim 2020 #3 Gönderici: İletiyi (mesajı) hazırlayan gönderen kişidir. Alıcı: İletinin (mesajın) gönderildiği kişidir. İleti: Gönderilmek istenen bilgi, düşünce ve duygu gibi şeylerin bir yol ile şifrelenmesidir. Bu şifre genellikle dildir. Kanal: İletinin göndericiden alıcıya ulaştığı yol, araçtır. Bağlam: İletişimin gerçekleştiği ortamdır. Dönüt: İletideki amacın yerine getirilmesidir. Kod ise kullanılan dil dir.
Gönderici: İletiyi (mesajı) hazırlayan gönderen kişidir. Alıcı: İletinin (mesajın) gönderildiği kişidir. İleti: Gönderilmek istenen bilgi, düşünce ve duygu gibi şeylerin bir yol ile şifrelenmesidir. Bu şifre genellikle dildir. Kanal: İletinin göndericiden alıcıya ulaştığı yol, araçtır. Bağlam: İletişimin gerçekleştiği ortamdır. Dönüt: İletideki amacın yerine getirilmesidir. Kod ise kullanılan dil dir.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 16 Ekim 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kısa videoyu izleyerek konuyu tam anlamıyla anlarsın dostum, kolay gelsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kısa videoyu izleyerek konuyu tam anlamıyla anlarsın dostum, kolay gelsin.
adtpe Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #5 Buraya göre yap dostum. Bizim hocanın attığı ders notları. Dostum soruyu yaptın mı? Dosya Ekleri Screenshot_20201016_194548_com.google.android.apps.docs.jpg 68,6 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleme: 16 Ekim 2020