Çözüldü Edebiyat projem girilmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lejyon

Centipat
Daha fazla  
Hoca sozluleri girdi ama proje notunu girmedi başka hocalar da girmemiş. Sanırsam proje notlarını karneleri hemen hemen çarşamba günü basılıyor. Eğer girmezse g mi yazılır? Projemi verdim bu arada.

Çözüm
Hoca sozluleri girdi ama proje notunu girmedi başka hocalar da girmemiş. Sanırsam proje notlarını karneleri hemen hemen çarşamba günü basılıyor. Eğer girmezse g mi yazılır? Projemi verdim bu arada.

Hocam mobil e-Okul'da gözükmüyor Chrome ya da web tarayicilarindan girince gözüküyor.
Unutmuş olabilir, hocayı bulup konuştun mu?

Hocam mobil e-Okul'da gözükmüyor Chrome ya da web tarayicilarindan girince gözüküyor.

Çözüm
Şimdi kontrol ettim PC üzerinden evet mobilde gözükmüyormuş yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…