Edebiyat sınavını 1 soruyla kaçırıp geçme şansı var mıdır?

ILoveMaju09

Centipat
Merhaba, açık lise sınavları oldu bitti. 21 Aralık'ta biliyorsunuzdur. Kredim zaten 174, her türlü kredi tarafında geçiyorum, ama edebiyat zorunlu ders olduğu için illa geçmek şart.

4 tane sınava girdim: Edebiyat, inkılap, İngilizce ve din. İnkılap'tan tam 50 puan aldım ama diğer 3 sınavın hepsinde 40 aldım. Bir soruyla kaçırmışım. O 1 soruyu dert ederler mi bilmiyorum, ama geçireceklerini de pek sanmıyorum. Sanırım diğer sınavda 50 almam gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 doğru yaptıysanız geçirmezler.

Valla 1 tane daha salladığım tutsa mis gibide sağlık ollsun
İnşallah tutar hocam ben de aynı durumdayım. Edebiyatta 5 doğru çıkıyor ama birinden çok emin değil gibiyim gidip en basit soruyu da yanlış yapmışım.

İnşallah tutar hocam ben de aynı durumdayım. Edebiyatta 5 doğru çıkıyor ama birinden çok emin değil gibiyim gidip en basit soruyu da yanlış yapmışım.
Vallaha bugün çıkmıș sorular ve cevapları yayınlanmıștı oradan bak istersen bakmadıysaan önümüzde daha zaman var nasıl olsa illa bitiricez

Vallaha bugün çıkmıș sorular ve cevapları yayınlanmıștı oradan bak istersen bakmadıysaan önümüzde daha zaman var nasıl olsa illa bitiricez
Ben bulamadım hocam nereden bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…