RuLingw Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 9'a gidiyorum bu sene liseye, sınavdan cok dusuk aldım edebiyat 25 aldım, fizikten 30 aldım. Ne yapacağım? Yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
9'a gidiyorum bu sene liseye, sınavdan cok dusuk aldım edebiyat 25 aldım, fizikten 30 aldım. Ne yapacağım? Yardım.
abox Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 196 Yer İzmir 1 Kasım 2023 #2 Çalışacaksın. Aslında bu kadar basit. Ama şöyle bir durum var; eğer hayatında ilk defa bu kadar düşük aldıysan özgüvenin kırılabilir ama okulun her şey olmadığını ve notlarını düzeltebileceğini unutma.Bu yüzden kendini üzmene hiç gerek yok.
Çalışacaksın. Aslında bu kadar basit. Ama şöyle bir durum var; eğer hayatında ilk defa bu kadar düşük aldıysan özgüvenin kırılabilir ama okulun her şey olmadığını ve notlarını düzeltebileceğini unutma.Bu yüzden kendini üzmene hiç gerek yok.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 1 Kasım 2023 #3 Ne yapacağım veya nasıl çözebilirim demek biraz mantıksız, çalışacaksın.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #4 RuLingw dedi: 9'a gidiyorum bu sene liseye, sınavdan cok dusuk aldım edebiyat 25 aldım, fizikten 30 aldım. Ne yapacağım? Yardım. Genişletmek için tıkla... Çalışacaksın.
RuLingw dedi: 9'a gidiyorum bu sene liseye, sınavdan cok dusuk aldım edebiyat 25 aldım, fizikten 30 aldım. Ne yapacağım? Yardım. Genişletmek için tıkla... Çalışacaksın.