Edebiyat yazılısına nasıl hazırlanılır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Çarşamba günü ortak sınav var. 10.sınıfım ve hiçbir şey anlamıyorum. Ders videoları sıkıcı geliyor. Kitaptan mı çalışsam diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Zaten en fazla birkaç konu vermiştir hocanız. Dil bilgisi ve biraz edebiyat oluyor diye biliyorum. Dil bilgisini her konudan birer örnek ezberleyip halledebilirsiniz. Edebiyat kısmını da sürekli not çıkartarak halledersiniz. Önce uzun not çıkarın sonra bu notları küçültün küçük şeyler akılda daha çok kalır. Ben lisedeyken kopya çekmemiş olsam bile küçük kopya kağıtları hazırlar onlardan çalışırdım. İyi çalışmalar.

Çarşamba günü ortak sınav var. 10.sınıfım ve hiçbir şey anlamıyorum. Ders videoları sıkıcı geliyor. Kitaptan mı çalışsam diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Kral konular basit hızlıca kitaptan önemli noktaları çiz bir de fiilimsilere iki göz gezdir zaten biliyorsundur. Edebiyata en iyi konu anlatımından çalışılır YouTube'daki hocaların kağıtlarını oku yeter yüksek ihtimal.

Kral konular basit hızlıca kitaptan önemli noktaları çiz bir de fiilimsilere iki göz gezdir zaten biliyorsundur. Edebiyata en iyi konu anlatımından çalışılır YouTube'daki hocaların kağıtlarını oku yeter yüksek ihtimal.
Hocam edebiyatın konusu çıkar mı? Edebiyat-din ya da edebiyat-tarih gibi. Çıkarsa da nasıl çıkar?

Edebiyat dersi için not çıkardınız mı? En azından tüm gün o notları okuyun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı