Merhaba, ben 9. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. 1. dönemin 1. sınavlarına girdim, bitti ve bütün ders ortalamalarım 65,21'miş.
Fakat Türk Dili ve Edebiyatı dersinden 58,5 puan aldım. Son haberlere göre edebiyattan 70 altı alanlar kalıyormuş. Pazartesi günü 1. dönemin 2. edebiyat sınavını olacağım. Kalır mıyım? Geçer miyim? Veya geçmem için kaç puan daha almam lazım? Eğer kalırsam telafisi var mı? Yani ne olur, bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba, ben 9. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. 1. dönemin 1. sınavlarına girdim, bitti ve bütün ders ortalamalarım 65,21'miş.
Fakat Türk Dili ve Edebiyatı dersinden 58,5 puan aldım. Son haberlere göre edebiyattan 70 altı alanlar kalıyormuş. Pazartesi günü 1. dönemin 2. edebiyat sınavını olacağım. Kalır mıyım? Geçer miyim? Veya geçmem için kaç puan daha almam lazım? Eğer kalırsam telafisi var mı? Yani ne olur, bilgi verirseniz sevinirim.
1. Dönem olarak hesaplanmıyor hocam. 2 dönemin ortalaması alınıyor. O yüzden şimdiden canınızı sıkmaya gerek yok. Daha 4 tane sözlü daha girilecek rahat geçersin.
Merhaba, ben 9. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. 1. dönemin 1. sınavlarına girdim, bitti ve bütün ders ortalamalarım 65, 21'miş.
Fakat Türk dili ve edebiyatı dersinden 58,5 puan aldım. Son haberlere göre edebiyattan 70 altı alanlar kalıyormuş. Pazartesi günü 1. dönemin 2. edebiyat sınavını olacağım. Kalır mıyım? Geçer miyim? Veya geçmem için kaç puan daha almam lazım? Eğer kalırsam telafisi var mı? Yani ne olur, bilgi verirseniz sevinirim.
Kalmamak için 82 puan ve üzeri puan alman gerekiyor. Ama tabii daha sözlü notların vs. var. Onları da işin içine katarsak 75 üzeri alman yeterli olur bence.
Ve evet arkadaşların da dediği gibi 2 dönemin ortalaması alınıyor o yüzden şimdiden canını sıkmana gerek yok.