İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 1. dönem 57.25'di 2. dönem 38 sorumlu mu geçiyorum? Ortalama 50 üstü bir de fizikle kimya var tabii de onlari vermiyorum diye biliyorum.
1. dönem 57.25'di 2. dönem 38 sorumlu mu geçiyorum? Ortalama 50 üstü bir de fizikle kimya var tabii de onlari vermiyorum diye biliyorum.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 673 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 İammaxi dedi: 1. dönem 57.25'di 2. dönem 38 sorumlu mu geçiyorum? Ortalama 50 üstü bir de fizikle kimya var tabii de onlari vermiyorum diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 95.25 oluyor edebiyattan kalırsan sınıfta kalıyordun en son eğer öyleyse kaldın değilse sorumlu.
İammaxi dedi: 1. dönem 57.25'di 2. dönem 38 sorumlu mu geçiyorum? Ortalama 50 üstü bir de fizikle kimya var tabii de onlari vermiyorum diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 95.25 oluyor edebiyattan kalırsan sınıfta kalıyordun en son eğer öyleyse kaldın değilse sorumlu.
İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Avalanche28 dedi: 95.25 oluyor edebiyattan kalırsan sınıfta kalıyordun en son eğer öyleyse kaldın değilse sorumlu. Genişletmek için tıkla... Sorumlu sinavi zor mu acaba?
Avalanche28 dedi: 95.25 oluyor edebiyattan kalırsan sınıfta kalıyordun en son eğer öyleyse kaldın değilse sorumlu. Genişletmek için tıkla... Sorumlu sinavi zor mu acaba?
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 5 Haziran 2024 #4 İammaxi dedi: Sorumlu sinavi zor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavı zor olsa bile yılda en az 3 kez yapılıyor ve galiba 10.sınıfsın yani demek istediğim bu yıl geçemedin gelecek yıl girersin gelecek yılda geçemedin ondan sonra ki yıl girersin.
İammaxi dedi: Sorumlu sinavi zor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavı zor olsa bile yılda en az 3 kez yapılıyor ve galiba 10.sınıfsın yani demek istediğim bu yıl geçemedin gelecek yıl girersin gelecek yılda geçemedin ondan sonra ki yıl girersin.
İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #5 @The Deep 11.sınıfım hocam bu yıl kalıyorum yani 12'de 11.sınıf edebiyatini vereceğim değil mi?
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 5 Haziran 2024 #6 İammaxi dedi: @The Deep 11.sınıfım hocam bu yıl kalıyorum yani 12'de 11.sınıf edebiyatini vereceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet vereceksin.
İammaxi dedi: @The Deep 11.sınıfım hocam bu yıl kalıyorum yani 12'de 11.sınıf edebiyatini vereceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet vereceksin.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 673 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #7 İammaxi dedi: @The Deep 11.sınıfım hocam bu yıl kalıyorum yani 12'de 11.sınıf edebiyatini vereceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
İammaxi dedi: @The Deep 11.sınıfım hocam bu yıl kalıyorum yani 12'de 11.sınıf edebiyatini vereceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #8 The Deep dedi: Evet vereceksin. Genişletmek için tıkla... Avalanche28 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman veriliyor bu sorumlu sinavi.
The Deep dedi: Evet vereceksin. Genişletmek için tıkla... Avalanche28 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman veriliyor bu sorumlu sinavi.
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 5 Haziran 2024 #9 İammaxi dedi: Peki ne zaman veriliyor bu sorumlu sinavi. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim dönem başları ve dönem sonları veriliyor.
İammaxi dedi: Peki ne zaman veriliyor bu sorumlu sinavi. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim dönem başları ve dönem sonları veriliyor.
İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #10 The Deep dedi: Benim bildiğim dönem başları ve dönem sonları veriliyor. Genişletmek için tıkla... Bir dönemde 2 tane giriyoruz yani diyelim ki 1. dönem girdim 2. dönem girmeme gerek var mı?
The Deep dedi: Benim bildiğim dönem başları ve dönem sonları veriliyor. Genişletmek için tıkla... Bir dönemde 2 tane giriyoruz yani diyelim ki 1. dönem girdim 2. dönem girmeme gerek var mı?