Çözüldü Edebiyattan kalınca sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa Yurtalan

Hectopat
Yer
İstanbul Maltepe
Daha fazla  
İlk dönem ortalamam 57. 2. dönem ortalamam 49. 2 dönemin ortalaması alındığında geçiyorum fakat annem edebiyattan kalınca sınıfta kalınıyor sanıyor. Hala daha anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk dönem ortalamam 57. 2. dönem ortalamam 49. 2 dönemin ortalaması alındığında geçiyorum fakat annem edebiyattan kalınca sınıfta kalınıyor sanıyor. Hala daha anlamış değilim.

Genel ortalaman 50 üstü ise geçersin. Ancak edebiyattan kalmıyorsun haberin olsun. 2 dönemin toplam ortalaması esas alınır.

Genel ortalaman 50 üstü ise geçersin. Ancak edebiyattan kalmıyorsun haberin olsun. 2 dönemin toplam ortalaması esas alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yıl sonu ortalaman 50'nin üzerindeyse sınıfta kalma gibi bir problem yaşamazsın. Sadece, Edebiyat baraj ders olduğu için kalır isen sorumluluk vermen gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…