Dayak arsızı değilse biraz hırpalayın kendine gelir. Dayak arsızıysa işiniz zor. Ben sokaktaki suriyeli çocuklara dayak atmaktan bıktım onlar dayak yemekten bıkmadı. Çocuğun kafasını yerlere vura vura dövüyorum ağlayarak küfür ediyor. Beyin olmayınca maalesef anlamıyorlar.
Ona söverek hata etmişsin. Babasına söyle, eğer haberi varsa gerçek hayatta korkut. Ben öyle yapıyorum, bir anında geliyorum, kolunu
Çeviriyorum yapacak mısın bir daha diyorum yok diyorum. Şiddetle öneririm işe yarıyor.
Aslında öyle dememeli. İleride falan çok sıkıntı böyle şeyler. Korkutmak lazım. Ailesi de hatalı. Çocuklarını kontrol etseler, neye girdiğini, ne yaptığına baksalar daha iyi.
Babasına söyle. Zaten dövmene izin verir. O telefon o çocuktan alınsın. 13 yaşındaki çocuğun telefonla ne işi oluyor anlamıyorum ki. Sonra böyle serseri oluyorlar.
Anası hayatta ama anası da dahil hiçkimse bişey diyemiyor. Zaten bir tek beni sövse iyi anasına bile küfrediyor. Kendi kardeşine bile. Kendi kardeşi anlatıyor: "Bir gün gece vakti uyurken benim elime 31 çekti. Ve beni uyandırdı, dedi ki. Bak ne yaptım? Hahahaha."