Bu konuda da aynı başlık açılmış fakat çözülebilmiş değil. Aynı sorunu yaşıyorum.
Sahibinden, alışveriş siteleri (Hepsiburada gibi) sitelerde oluyor. Tabi farklı sitelerde de çıkıyor ama şu an aklıma gelmedi. Genellikle YouTube sorunsuz açılıyor. Diğer sitelerde böyle bir sorun yaşadığım anda.
VPN açınca sanırım düzeliyor. Aşağıdaki kodu yazıyorum değişen bir şey yok. Modemi kapat aç yapınca düzeliyor. Fakat beklersem eğer 1-5dk sonra açılıyor hiçbir şey olmamış gibi.
Huawei HG531s V1 modemini kullanıyorum. Vodafone internetin verdiği modem. Ara sıra internet ışığı sönüyor ADSL kablosu bağlı olmasına rağmen.
("Hmmm… bu sayfaya ulaşılamıyor" hatası veriyorken bazı sitelerde YouTube'a giriyordu mesela yani hatayı internet ışığına direkt bağlamayın lütfen
)
Microsoft comm. Birine destek olarak verdiği 5-6 adım vardı çözüm için. Onları önceden denedim işe yaradı mı hatırlamıyorum ama aynı şey devam ediyor.
Ve ara sıra telefonumda sorun oluşuyor. "internet kullanılamıyor" diye, Wi-Fi sembolünün yanında ünlemle belirtiyor.
Birkaç sorunumu belirttim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardım edebilecek kimse yok sanırım.