EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 933 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar format attım bilgisayara. Edge üzerinden Opera GX indirmek istiyorum ama zararlı yazılım olarak algılıyor.
Arkadaşlar format attım bilgisayara. Edge üzerinden Opera GX indirmek istiyorum ama zararlı yazılım olarak algılıyor.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 EndoBero dedi: Arkadaşlar format attım bilgisayara. Edge üzerinden Opera GX indirmek istiyorum ama zararlı yazılım olarak algılıyor. Genişletmek için tıkla... Sakla deyip indirmeye devam edemiyor musunuz?
EndoBero dedi: Arkadaşlar format attım bilgisayara. Edge üzerinden Opera GX indirmek istiyorum ama zararlı yazılım olarak algılıyor. Genişletmek için tıkla... Sakla deyip indirmeye devam edemiyor musunuz?
E EagleGlow Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 277 Çözümler 7 16 Nisan 2024 #3 EndoBero dedi: Arkadaşlar format attım bilgisayara. Edge üzerinden Opera GX indirmek istiyorum ama zararlı yazılım olarak algılıyor. Genişletmek için tıkla... İndirilenler kısmından zararlı yazılımı tut deyin. Olmazsa Windows Defender'ı da kapatıp deneyin.
EndoBero dedi: Arkadaşlar format attım bilgisayara. Edge üzerinden Opera GX indirmek istiyorum ama zararlı yazılım olarak algılıyor. Genişletmek için tıkla... İndirilenler kısmından zararlı yazılımı tut deyin. Olmazsa Windows Defender'ı da kapatıp deneyin.