A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #41 schlss dedi: Bugün Windows güncellemesi yapıldı ve açıldığında karşımda Microsoft Edge'i gördüm. Pek kullanmayı düşünmüyorum. Chrome kullanmaya aşırı alıştım. Kullanmaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Değer zaten pek farkı yok.
schlss dedi: Bugün Windows güncellemesi yapıldı ve açıldığında karşımda Microsoft Edge'i gördüm. Pek kullanmayı düşünmüyorum. Chrome kullanmaya aşırı alıştım. Kullanmaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Değer zaten pek farkı yok.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #42 222744 dedi: Garip . Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi öyle inanmıyorsanız ekran videosu alabilirim.
222744 dedi: Garip . Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi öyle inanmıyorsanız ekran videosu alabilirim.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Mart 2021 #43 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Hocam vallahi öyle inanmıyorsanız ekran videosu alabilirim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam .
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Hocam vallahi öyle inanmıyorsanız ekran videosu alabilirim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam .
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #44 Arkada iş çevirir durur, hiç gerek yok.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #45 liveforspeed dedi: Arkada iş çevirir durur, hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... İş çevirir derken? Opera değil bu.
liveforspeed dedi: Arkada iş çevirir durur, hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... İş çevirir derken? Opera değil bu.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #46 HasanBerat dedi: İş çevirir derken? Opera değil bu. Genişletmek için tıkla... Pardon ya bill amcanındı bu, gram iş çevirmiyordur o zaman. W10'dan belli değil mi ne kadar bloatware düşmanı olduğu.
HasanBerat dedi: İş çevirir derken? Opera değil bu. Genişletmek için tıkla... Pardon ya bill amcanındı bu, gram iş çevirmiyordur o zaman. W10'dan belli değil mi ne kadar bloatware düşmanı olduğu.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #47 liveforspeed dedi: Pardon ya bill amcanındı bu, gram iş çevirmiyordur o zaman. Windows 10'dan belli değil mi ne kadar bloatware düşmanı olduğu. Genişletmek için tıkla... O zaman bill amcanın yaptığı hiçbir ürünü kullanma. Windows da kullanma. Xbox da. Office de.
liveforspeed dedi: Pardon ya bill amcanındı bu, gram iş çevirmiyordur o zaman. Windows 10'dan belli değil mi ne kadar bloatware düşmanı olduğu. Genişletmek için tıkla... O zaman bill amcanın yaptığı hiçbir ürünü kullanma. Windows da kullanma. Xbox da. Office de.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #48 HasanBerat dedi: O zaman bill amcanın yaptığı hiçbir ürünü kullanma. Windows da kullanma. Xbox da. Office de. Genişletmek için tıkla... Edgenin iş çevirmeyeceğine inanman çok komik office ne alaka?
HasanBerat dedi: O zaman bill amcanın yaptığı hiçbir ürünü kullanma. Windows da kullanma. Xbox da. Office de. Genişletmek için tıkla... Edgenin iş çevirmeyeceğine inanman çok komik office ne alaka?
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #49 liveforspeed dedi: Edge'nin iş çevirmeyeceğine inanman çok komik Office ne alaka? Genişletmek için tıkla... Office Microsoft ürünü değil mi? Sen dedin ya bill amca hep bir iş çeviriyor diye. O zaman kullanma. Office bir Microsoft ürünü.
liveforspeed dedi: Edge'nin iş çevirmeyeceğine inanman çok komik Office ne alaka? Genişletmek için tıkla... Office Microsoft ürünü değil mi? Sen dedin ya bill amca hep bir iş çeviriyor diye. O zaman kullanma. Office bir Microsoft ürünü.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #50 HasanBerat dedi: Office Microsoft ürünü değil mi? Sen dedin ya bill amca hep bir iş çeviriyor diye. O zaman kullanma. Office bir Microsoft ürünü. Genişletmek için tıkla... Ben edge için konuşuyorum konuya uygun olarak. Bende office de yok xbox da yok. Ntlite ile isoyu düzenledim gitti yine kurdu övmemi bekleme.
HasanBerat dedi: Office Microsoft ürünü değil mi? Sen dedin ya bill amca hep bir iş çeviriyor diye. O zaman kullanma. Office bir Microsoft ürünü. Genişletmek için tıkla... Ben edge için konuşuyorum konuya uygun olarak. Bende office de yok xbox da yok. Ntlite ile isoyu düzenledim gitti yine kurdu övmemi bekleme.