Edge mi Brave mi?

@Lucky7 Windows 11 kullanıyorum şu an. Windows 10 da uzun süre Edge kullandım ve gayet sorunsuz ve akıcıydı. Windows 11'de Edge sıkıntı yaratıyor benim cihazım içinde. O yüzden Chrome kullanıyorum.

Windows 11'in bazı cihazlarda hala problemleri var. Örnek olarak ben de akıcılık olarak problem yokken kardeşimin sistemi yetmesine rağmen masaüstünde bile problemler mevcut. Düzeltilmesi gerekiyor.

İkisi de iyidir. Ben olsam Edge kullanırım fakat Brave de güzeldir.

Windows 11'in bazı cihazlarda hala problemleri var. Örnek olarak ben de akıcılık olarak problem yokken kardeşimin sistemi yetmesine rağmen masaüstünde bile problemler mevcut. Düzeltilmesi gerekiyor.

İkisi de iyidir. Ben olsam Edge kullanırım fakat Brave de güzeldir.

Peki arama motorunuz nedir? Google arada saçmalıyor.

1683125812170.png

Hocam Opera nedir yav 😃 Opera içindeki gereksiz bileşenlerle sistemi yiyip bitiriyor.
Brave de ise tamamen kullanıcı kendi isteğine göre istediği sitenin kısyolunu ekleyebiliyor, böylece Google'a yazıp uğraşmanıza gerek olmuyor. Tasarımı basit compact, güzel yani. Gizliliğe en çok öenm veren tarayıcı bence.

Edge durduk yere çöküyor Windows 11'de.
Windows 10 ise makineniz Edge kullanabilirsiniz.

Sisteminizden kaynaklı bir durum. Edge'in Windows 11'de çökme gibi bir problemi yok aksine Brave, Firefox bile çöken tarayıcılar iken Edge çökme yaşamıyor. Microsoft bu konularda çok iyi başarılar elde etti. Windows 11 kullanıyorum.

Soruya ise,
Edge kullanın Brave en çok RAM tüketen tarayıcılardan ve hız konusunda çok geriye gittiler. Ekibi de hız konusunda uğraş vermiyor eskisi kadar. Edge öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı