Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.383 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Eylül 2025 #1 Oyun Xbox Series X|S , PC ve Xbox One Serisinde oynanabilir, İndirim 7 gün içerisinde son bulacak, Türkçe yaması mevcut ama test edilmedi. Xbox Store: Edge of Eternity - Xbox/PC - 10 TL Türkçe Yama: Edge of Eternity TR Diğer platformlarda fiyatlar şu şekilde; PS Store: Edge of Eternity PS4/PS5 - 1.299 TL Steam: Edge of Eternity - $4,49 Epic Games: Edge of Eternity - 49 TL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyun Xbox Series X|S , PC ve Xbox One Serisinde oynanabilir, İndirim 7 gün içerisinde son bulacak, Türkçe yaması mevcut ama test edilmedi. Xbox Store: Edge of Eternity - Xbox/PC - 10 TL Türkçe Yama: Edge of Eternity TR Diğer platformlarda fiyatlar şu şekilde; PS Store: Edge of Eternity PS4/PS5 - 1.299 TL Steam: Edge of Eternity - $4,49 Epic Games: Edge of Eternity - 49 TL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.062 Çözümler 40 Yer New York 30 Eylül 2025 #2 Çök esma çök.
ryzen 3600 Picopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #3 Alam mı hocam
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.037 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #5 Teşekkürler.
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 639 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #6 Nyxa dedi: Oyun Xbox Series X|S, PC ve Xbox One Serisinde oynanabilir, İndirim 7 gün içerisinde son bulacak, Türkçe yaması mevcut ama test edilmedi. Xbox Store: Edge of Eternity - Xbox/PC - 10 TL Türkçe Yama: Edge of Eternity TR Diğer platformlarda fiyatlar şu şekilde; PS Store: Edge of Eternity PS4/PS5 - 1.299 TL Steam: Edge of Eternity - $4, 49 Epic Games: Edge of Eternity - 49 TL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değerse hemen alıyorum
Nyxa dedi: Oyun Xbox Series X|S, PC ve Xbox One Serisinde oynanabilir, İndirim 7 gün içerisinde son bulacak, Türkçe yaması mevcut ama test edilmedi. Xbox Store: Edge of Eternity - Xbox/PC - 10 TL Türkçe Yama: Edge of Eternity TR Diğer platformlarda fiyatlar şu şekilde; PS Store: Edge of Eternity PS4/PS5 - 1.299 TL Steam: Edge of Eternity - $4, 49 Epic Games: Edge of Eternity - 49 TL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değerse hemen alıyorum
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.383 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Eylül 2025 #7 EfeKratoS dedi: Değerse hemen alıyorum Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla değer.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.255 Çözümler 4 30 Eylül 2025 #8 Muhtemelen oynamayacağım ama çok ucuz dayanamadım. Direkt zıt olduğum bi tür değil o yüzden fiyatı da uygun diye aldım. Hayırlısı.
Muhtemelen oynamayacağım ama çok ucuz dayanamadım. Direkt zıt olduğum bi tür değil o yüzden fiyatı da uygun diye aldım. Hayırlısı.