Edge RAM kullanımı normal mi?

1 tane açık diyorsun ama 16 sekme açıkmış gibi gözüküyor. O 16 sekme değildir elbet ama bir şeyler yapıyor gibi fazladan. Ama program zaten açıldığında biraz ram kullanır.

Kendi bilgisayarımda denedim 750 MB kullandı.

Biraz fazla uzantı kullanıyorum, ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

16 sekmeyi açında böyle gözüküyor bu arada.

Biraz fazla uzantı kullanıyorum, ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

16 sekmeyi açında böyle gözüküyor bu arada.
Eki Görüntüle 2393140
Bence kullandığınız eklentileri göstermeniz faydalı olur ayrıca youtube ram kullanımını azaltmak için h264ify ve uBlock Origin tavsiye ediyorum. (ek olarak gereksiz ayarları kapatabilirsiniz.)

Bence kullandığınız eklentileri göstermeniz faydalı olur ayrıca youtube ram kullanımını azaltmak için h264ify ve uBlock Origin tavsiye ediyorum. (ek olarak gereksiz ayarları kapatabilirsiniz.)
6 tane eklentim vardı, 3 tanesini kaldırdım. Şu an sadece CSFloat, uBlock Origin ve Twitch Adblocker var. Eklentileri kaldırınca 800MB'a kadar düştü RAM kullanımı.

6 tane eklentim vardı, 3 tanesini kaldırdım. Şu an sadece CSFloat, uBlock Origin ve Twitch Adblocker var. Eklentileri kaldırınca 800MB'a kadar düştü RAM kullanımı.
Tamamdır üstte söyledim zaten h264ify youtube ram ve cpu kullanımını gözle görülür biçimde azalttı bende siz de belki denersiniz.

Bir de uBlock Origin yerine uBlock Origin lite kullanabilirsiniz o da 50MB falan daha az kullanıyor rami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…