Edge "status_acces_violation" hatası

Daha fazla  
Microsoft Edge de rastgele zamanlarda siteler çöküyor uzantı olarak sadece uBlock Origin yüklü denediklerim:
1-uzantıları sildim işe yaramadı.
2-Microsoft Edge sıfırladım işe yaramadı.
3-Microsoft Edge kaldırdım komple işe yaramadı.
4-profilsiz giriş yaptım olmadı.
5-donanım hızlandırma ayarı kapalı.(2 yıldır)
Yardım istiyorum son 1-2 aydır bu şekilde.
Modlu Windows kullanıyorum ve Windows Update kapalı.2 yıldır sorunsuz kullanıyordum Windows Update ile alakalı olabilir mi Windows'un güncel olup olmaması etkiler mi? Farklı bir tarayıcıya geçmek zorunlu olacak sanırım bu noktada keşke Microsoft Edge'in eski sürümlerini kullanabilsem bu durumu egale etmek için.

1732479176133.png

Son düzenleme:
Microsoft Edge de rastgele zamanlarda siteler çöküyor uzantı olarak sadece uBlock Origin yüklü denediklerim:
1-uzantıları sildim işe yaramadı.
2-Microsoft Edge sıfırladım işe yaramadı.
3-Microsoft Edge kaldırdım komple işe yaramadı.
4-profilsiz giriş yaptım olmadı.
5-donanım hızlandırma ayarı kapalı.(2 yıldır)
Yardım istiyorum son 1-2 aydır bu şekilde.
Modlu Windows kullanıyorum ve Windows Update kapalı.2 yıldır sorunsuz kullanıyordum Windows Update ile alakalı olabilir mi Windows'un güncel olup olmaması etkiler mi? Farklı bir tarayıcıya geçmek zorunlu olacak sanırım bu noktada keşke Microsoft Edge'in eski sürümlerini kullanabilsem bu durumu egale etmek için.

Eki Görüntüle 2359691
2 Yıldır güncelleme almıyorsanız kesin bundan bence hocam. Edge sonuçta Windows ile çok iç içe çalışan bir tarayıcı.

Sorunu çözdüm Microsoft Edge kısayoluna sağ tık>özellikler>hedef>tırnaktan sonra boşluk bırakıp bunu kopyalayın --disable-features=renderercodeıntegrity yapıştırın düzeliyor. 20 saattir hiç almadım bu hatayı.

Ya da bu şekilde de yapabilirsiniz.
  • Windows işletim sisteminizde kayıt defteri düzenleyicisine girin.
  • Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Edge konumuna gidin.
  • Yeni bir dword (32 Bit) değeri oluşturun.
  • Dosyayı renderercodeıntegrityenabled olarak adlandırın ve dosyaya 0 Value data atayın.
  • Kaydetmek için tamam komut düğmesine basın.
Son olarak tarayıcının URL girme kısmına Edge://flags/ bölümünde tümünü sıfırla butonuna basın.

Ayrıca çözüm için Microsoft Edge dosya konumunu bulup msedge.exe'yi edge olarak yeniden adlandırmamız gerekli.

Yeniden adlandırma işlemini her güncellemeden sonra yapmanız gerekli ben an itibarıyla uğraşmak istemediğimden ungoogled Chromium geçtim size de tavsiye ederim çok hafif ve telemetri servsileri yok ayrıca neredeyse Edge kadar hızlı.

Edit: Arkadaşlar bende bütün tarayıcılarda oluyordu bu hata çözümü RAM'lerin ikisini de söktüm yeniden taktım düzeldi konu çözüm olarak işaretlenebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı